Laurel-Collins-810x500.png

Kanadský poslanec sa rozohnil divokou tirádou, v ktorej tvrdí, že "klimatické núdzové situácie" nie sú "rodovo neutrálne

17
Kultúra smrti
  • Poslankyňa podporujúca potraty vyjadrila, že klimatické situácie škodia ženám.
  • Jej výroky o klimatickej hystérii vyvolali kontroverziu a získali veľkú pozornosť.
  • Kritici tvrdia, že pohlavie nie je spojené s počasím a jej komentáre sú nezmyselné.
  • Ľavičiarsky naratív o ľudskom spôsobení klimatickej zmeny má mnoho odporcov a dôkazov.

Poslankyňa ľavicového parlamentu, ktorá podporuje potraty, sa počas nedávneho zasadnutia výboru pre životné prostredie vyjadrila, že mimoriadne klimatické situácie nie sú neutrálne z hľadiska pohlavia, pretože neúmerne škodia ženám, a zaznamenala státisíce zobrazení.

Virálnu tirádu vyslovila poslankyňa Novej demokratickej strany Laurel Collinsová z Victorie v Britskej Kolumbii počas zasadnutia Stáleho výboru pre životné prostredie a trvalo udržateľný rozvoj 23. mája v Ottawe po tom, ako ju podnietila poznámka o “klimatickej hystérii” jedného zo svedkov zasadnutia.

Jedna videonahrávka na X od Wide Awake Media, na ktorej Collinsová’ vyčíňa, mala v priebehu niekoľkých hodín 300 000 pozretí.

Na zasadnutí začala Collinsová povedal, (16:16 min.), “Myslím, že by som chcel začať tým, že sa budem venovať jednej z poznámok, ktoré odzneli od svedkov okolo klimatickej hystérie … Hystéria, to sa vzťahuje na niečo, čo je divoko emocionálne. Pochádza z gréckeho slova, lono lona. Používa sa v starovekej gréčtine na označenie vecí spojených so ženami.”

“A myslím, že dúfam, že mi”odpustíte, ak budem emotívny. Mimoriadne klimatické situácie nie sú rodovo neutrálne. Degradácia ekosystémov má neprimeraný vplyv na ženy a dievčatá …Toto je existenčná kríza našej doby."”

Až neskončil, Collins potom povedal, že “klimatické zmeny” sú “existenčnou krízou našej doby,” povedal, že “žiadame vysoké ambície je klimatická hystéria, ktorá vo mne vyvoláva divoké emócie, absolútne.”

“Keď pomyslím na svoje lono, viete, na dve deti, ktoré som z toho lona porodila, a na to, akú budúcnosť im zanechávame, som divoko emocionálna,” povedala.

Collinsová, ktorá práve poznamenala, že porodila dve deti, potom povedala: “nie je prekvapujúce, že to počujem od niekoho, kto napísal články, ktoré sú za život.”

Povedala, že Kanaďania sa musia “zamyslieť nad priesečníkom rodovej a klimatickej krízy,” a dodala, že “ľudia pri tomto stole a ľudia, ktorí počúvajú, sa zdržia používania jazyka ako klimatická hystéria.”

Reakcia na Collinsovej’ výbuch prišla rýchlo na sociálnych sieťach, pričom niektorí poukazovali na to, že jej komentáre vôbec nedávajú zmysel.

Známy kanadský psychológ, bojujúci proti prebudeniu, Dr. Jordan Peterson si vzal na mušku Collinsovú’ tirádu.

“Hysterka sa hystericky sťažuje na imaginárnu komplikáciu imaginárneho problému: Kanaďania: toto je @liberálna_stranapod @JustinTrudeau,” Peterson dnes napísal na X.

Iní upozornili, že pohlavie nemá nič spoločné s počasím.

“Človeče, naposledy, čo som sa pozeral, tornádo pred vymazaním ne’kontroluje pohlavie,” komentoval používateľ X Julio Murillo v odpovedi na videoklip s Collinsovou’tirádou.

Používateľ X RightBlend povedal o Collinsovej’komentároch: “Toto je slovný šalát, ktorý uplatňuje 0 logiku, ale apeluje na emocionálne spúšťače.”

Ďalší užívateľ X, Based and Biased, povedal o Collinsovej’tiráži: “Možno by sme mali zakázať klimatické mimoriadne udalosti.”

Keď ide o takzvanú človekom spôsobenú “klimatickú zmenu,” o ktorej ľavičiari hlásajú už roky, realita je druhá strana diskusie má množstvo dôkazov, ktoré vyvracajú ľavicový’naratív, podľa ktorého údajne len človek spôsobuje zmenu v charaktere počasia na Zemi’.

V júni 2017 recenzovaná štúdia dvoch vedcov a veterána štatistiky potvrdila, že väčšina nedávnych údajov o globálnom otepľovaní bola “sfalšovaná klimatológmi, aby vyzerala desivejšie.”

Ako poznamenáva LifeSiteNews, zástancovia života a rodiny neustále varujú pred klimatickým aktivizmom hnutia’v súlade s pro-abortion a zástancami a lobistickými skupinami zameranými na kontrolu populácie.

Federálna vláda premiéra Justina Trudeaua s plnou podporou NDP sa naplno pustila do radikálnej transgender ideológie, vrátane takzvanej “transformácie” neplnoletých, pričom zároveň zavádza zákony, ktoré sa na prvý pohľad javia ako pomoc deťom.

Pod vedením Trudeaua federálna vláda dala milióny z peňazí daňových poplatníkov na financovanie LGBT skupín rôzneho druhu a agresívne presadzuje pro-LGBT agendu.

Od nástupu do funkcie v roku 2015 Trudeauova vláda pokračuje v presadzovaní radikálnu environmentálnu agendu ako sú agendy, ktoré presadzuje Svetové ekonomické fórum “Veľký reset a Organizácia Spojených národov “Ciele udržateľného rozvoja.”

Zníženie a prípadné odstránenie používania takzvaných “fosílnych palív” a prechod na nespoľahlivú “zelenú” energiu bol tiež tlačil Svetové ekonomické fórum, organizácia, v ktorej Trudeau a niektorí členovia jeho kabinetu sú zapojení.