Jordan-Peterson-Jan-2024-810x500.jpg

Jordan Peterson sa pustil do Trudeaua za podporu rodovej ideológie: "Najhorší lekársky škandál v histórii

31
Kultúra života
  • Dr. Jordan Peterson obvinil Trudeauovu vládu z podpory transgender ideológie.
  • V Británii zakázali blokátory puberty pre deti do 18 rokov.
  • Provincie v Kanade, ako Alberta, prijímajú opatrenia proti transgender ideológii.
  • Stúdie ukazujú, že blokátory puberty majú vážne vedľajšie účinky a riziká.

Známy kanadský psychológ zameraný proti prebudeniu Dr. Jordan Peterson obvinil vládu premiéra Justina Trudeaua z toho, že súhlasí s “najhorším medicínskym škandálom v histórii” po tom, čo naďalej podporuje transgender ideológiu tým, že nezakázala blokátory puberty pre deti so zámenou pohlavia.

“Vidíš to, ty syn bi**h? @JustinTrudeau,” Peterson zverejnil vo štvrtok na X (predtým Twitter).

“Je’čas, aby sa klamári a mäsiari nielen zastavili, ale aj trestne stíhali. Neexistuje absolútne žiadne ospravedlnenie pre to, čo bolo vykonané na ‘trans’ fronte. Podľa mňa je to najhorší lekársky škandál v histórii. V rovnakej kategórii ako lekárske ‘experimenty’ za Japoncov a nacistov v 30. a 40. rokoch."”

Peterson komentoval oznámenie z 29. mája od britskej Národnej zdravotnej služby (NHS), ktoré v podstate zakazuje predpisovanie blokátorov puberty “deťom a mladým ľuďom do 18 rokov v Anglicku, Walese a Škótsku.”

Veľká Británia’núdzový zákaz” bude trvať do 3. septembra 2024 a bude sa vzťahovať na predpisy vystavené “súkromnými predpisujúcimi lekármi v Spojenom kráľovstve a predpisujúcimi lekármi registrovanými v Európskom hospodárskom priestore (EHP) alebo vo Švajčiarsku.”

LifeSiteNews už predtým informoval o tom, ako NHS pristupuje.

V Kanade spadá zdravotníctvo pod provinčné právomoci, ale federálna vláda reguluje, ktoré lieky môžu alebo nemôžu byť schválené na predaj v krajine.

Niektoré provincie, ako napríklad Alberta, prijali opatrenia na zákaz blokátorov puberty, ako aj navždy meniacich telo “hore” alebo “dole” operácií pre neplnoletých.

31. januára, premiérka Alberty Danielle Smithová oznámila najsilnejšiu prorodinnú legislatívu v Kanade, ktorá chráni deti pred život meniacimi tzv. operáciami “hore a dole”, ako aj inými formami transgender ideológie.

Pripravované nariadenia Alberty’zahŕňajú zákaz takzvaných “horných” operácií (mastektómie, konštrukcie prsníkov), ako aj “dolných” operácií (vaginoplastiky, faloplastiky) pre deti do 17 rokov. Blokátory puberty a hormóny pre osoby od 16 rokov sú tiež obmedzené, ale len so súhlasom rodičov.

Trudeauova vláda sa však naplno pustila do podpory transgenderizmu a gender ideológie, ako je vidieť z ich federálnej “2SLGBTQI+ Action Plan,” ktorý poskytuje 100 miliónov dolárov na financovanie homosexuálnych a transrodových iniciatív počas piatich rokov.

Trudeauova vláda tiež zakázala rodičom, poradcom a pastorom pomáhať deťom prijímať ich telá dané Bohom, a to prostredníctvom Zákona C-4.

Zákon zakazuje takzvanú “konverznú terapiu” a trestá každého, kto pomáha deťom alebo iným osobám so zmätenosťou pohlavia alebo nežiaducou príťažlivosťou k rovnakému pohlaviu, väzením až na päť rokov. V Kanade je nezákonné, aby sa ktokoľvek pokúšal obrátiť orientáciu osoby z homosexuálnej na heterosexuálnu, a to aj v prípade, že ide o dospelú osobu, ktorá dobrovoľne hľadá pomoc.

Líder Konzervatívnej strany Pierre Poilievre len nedávno vyjadril podporu zákazu blokátorov puberty pre neplnoleté osoby, ako aj zákazu “transformácie” detí v Alberte.

Peterson vyzval Trudeauovu’vládu, ako aj jej propagáciu extrémnej transgender ideológie na pri mnohých príležitostiach.

Nedávna štúdia, ako reported by LifeSiteNews, prináša jednoznačné dôkazy o tom, že ľudia, ktorí podstúpia takzvanú “operáciu zmeny pohlavia”, sú vystavení vyššiemu riziku samovraždy — ohromujúcemu 12-násobku rizika v porovnaní s bežnou populáciou.

Ak ide o blokátory puberty, ktoré sa používajú na chemickú kastráciu sexuálnych delikventov, štúdie ukázali, že môžu zničiť hustotu kostí u detí. To ich vystavuje riziku osteoporózy, zlomenín a iných vážnych zranení. Tieto lieky so sebou nesú aj mnoho ďalších vedľajších účinkov, ako sú emocionálne poruchy, pseudotumor cerebri, paralýza, poruchy funkcie obličiek, náhla srdcová smrť a mŕtvica u mužov, ako o tom informoval portál LifeSiteNews.