ex-gay-810x500.png

Znovuzískanie "mesiaca hrdosti": 2. júna je "Deň viditeľnosti bývalých homosexuálov".

27
Kultúra života
  • Mesiac hrdosti presadzuje neomarxistické tvrdenia o LGBT komunite.
  • Existuje viac bývalých homosexuálov ako tých, ktorí žijú homosexuálny život.
  • Je dôležité pripomenúť pravdu o komplementárnosti pohlaví a rodine.
  • Ruth Institute vyhlásil Deň viditeľnosti bývalých homosexuálov na začiatok júna.

“Práve sa začal mesiac hrdosti”, mesiac, keď sa na 30 dní dostáva do centra pozornosti politika prebudenej identity, ktorá neúnavne presadzuje nepodložené neomarxistické tvrdenie, že homosexuálne a transrodové osoby sú príslušníkmi utláčaných tried obetí, ktoré musia byť v mene spravodlivosti povýšené na prominentné. Zvyšok spoločnosti - vrátane detí v školských systémoch, zamestnancov firiem, štátnych zamestnancov na všetkých úrovniach, a dokonca aj tých v armáde a vo svete športu - musí pokľaknúť na kolená a vzdať hold tým, ktorí sú v skutočnosti problémové duše.

Toto je mimoriadne nepopulárna pravda: V súčasnosti je viac ľudí, ktorí žijú ako “bývalí homosexuáli” než tých, ktorí vedú homosexuálny život.

A tu je’ďalšia: Je tiež pravdepodobné, že je viac ľudí, ktorí prežívajú “ľútosť nad zmenou pohlavia” a zúfalo sa snažia nájsť zdravotníckych pracovníkov, ktorí by im pomohli “vrátiť” ich sexuálne telesné funkcie dané Bohom, ako tých, ktorí hľadajú takzvanú “starostlivosť potvrdzujúcu pohlavie”.

Aby sme upozornili na túto nepohodlnú pravdu, ktorá spochybňuje všeobecne prijímaný mediálny príbeh A politickú moc, ktorú zhromažďujú tí, ktorí využívajú homosexualitu — na potlačenie nemennej pravdy o komplementárnosti pohlaví s cieľom pretvoriť západný svet, vykrvácať manželstvo, muža, ženu a rodinu všetkého významu — Ruth Institute vyhlásil prvú júnovú nedeľu za “Ex-Gay Day of Visibility.”

Svet je už teraz preťažený neustále sa rozširujúcim liturgickým kalendárom LGBT, ktorý zahŕňa nielen “mesiac hrdosti”, ale aj “deň viditeľnosti trans ľudí”, “týždeň uvedomenia si trans ľudí”, “mesiac uvedomenia si trans ľudí”; “Deň transrodičov,” “Týždeň viditeľnosti rodovo fluídnych osôb,” “Deň viditeľnosti lesbičiek,” “Deň nebinárnych osôb”” “Deň povedomia o pansexuáloch” ”Deň panromantikou,” “Deň zámen,” a mnohé ďalšie. Všetky tieto dni sú nejakým spôsobom presadzované sekulárnou vládou, médiami a korporátnym svetom.

“Homosexuálna loby sa stará o to, aby každý vedel, že jún je ‘Mesiac hrdosti,’ ale rozhodne nechce’uznať množstvo ľudí, ktorí opustili LGBT identitu. Preto Ruth Institute vyhlasuje prvú júnovú nedeľu za Deň viditeľnosti bývalých homosexuálov,”vysvetlila Dr. Jennifer Roback Morse, PhD, prezidentka Ruth Institute.

“Nie je politicky korektné hovoriť o bývalých LGBT ľuďoch. Pre homosexuálnu loby neexistujú, alebo’si len klamú, alebo v prvom rade nikdy neboli skutočnými homosexuálmi,” povedala Morseová.

“Stretla som však mnoho ľudí, ktorí sa odklonili od LGBT identity a žijú šťastný, naplnený život s partnermi opačného pohlavia. Po celom svete sú ich organizácie.

V súčasnosti sa milióny ľudí identifikujú ako gejovia, lesby alebo bisexuáli. Napriek tomu Fr. Paul Sullins, vedúci výskumný pracovník Ruth Institute, preskúmal štúdie a odhaduje, že bývalých homosexuálov je približne rovnaký počet ako homosexuálov.

“To znamená, že ich musia byť milióny,” povedal Morse, “všetci s príbehmi, ktoré si zaslúžia byť vypočuté.”

“Svet sa o tom musí dozvedieť. Nikto by sa nemal cítiť uväznený v živote, ktorý’nezodpovedá jeho životným cieľom a morálnym hodnotám,” vysvetlil Morse. “Keď im niekto povie, že sa tak’narodili’ a že’z toho niet východiska, pridáva to ďalšiu vrstvu bolesti a hanby.”

V video, ktorým sa začína “Ex-Gay Visibility Day,” panel zostavený Ruth Institute — z ktorých dvaja sú bývalí homosexuáli — diskutuje o tom, prečo ľudia opúšťajú homosexuálnu identitu, prečo tí, ktorí odišli, budú cítiť tlak, aby neodchádzali, a ako sa vysporiadať s dieťaťom, ktoré vyjadruje túžbu po rovnakom pohlaví.

KÓD OBSAHUJE:

Existuje bezpočet ďalších testy dostupné online z tých, ktorí majú rozhodli zanechať homosexualitu a žiť plnohodnotný život v manželstve s príslušníkom opačného pohlavia v súlade s prírodou a prirodzeným zákonom.

A ja viem bez najmenších pochybností, že je pravda, že “bývalých homosexuálov” je viac ako “homosexuálov.”  Ja som jedným z nich.