MicrosoftTeams-image-2-810x500.jpg

Fauci v Kongrese priznal, že zákaz sociálneho odstupu 6 stôp počas COVID "nebol založený na údajoch

25
Neutral
  • Dr. Fauci nemal vedecké dôkazy na podporu svojich odporúčaní.
  • Fauci neuviedol žiadne podporné dôkazy pre maskovanie detí.
  • Fauci odmietol zodpovednosť za kontroverzné opatrenia počas pandémie COVID.
  • Fauci diktoval politiku COVID a odstúpil z funkcie v decembri 2023.

Občania USA:

Nová správa vydaná Výberovým podvýborom Snemovne reprezentantov pre koronavírusovú pandémiu vrhá svetlo na 14-hodinové svedectvo, ktoré za zatvorenými dverami v januári poskytol doktor Anthony Fauci. 

V piatok 31. mája kongresman GOP Brad Wenstrup zverejnil prepisy z Fauciho dvojdňového vystúpenia. Fauci bol vtedy požiadaný, aby sa podelil o svoj názor na sociálne dištancovanie a ďalšie opatrenia COVID vrátane maskovania detí. 

LifeSite predtým informoval oniektorých Fauciho’výpovediach. Úplné prepisy, ktoré si môžete prečítať tu a tu, boli zverejnené v piatok pred jeho plánovaným vystúpením v Kongrese v pondelok 3. júna. 

Fauciho’komentáre šokujúco naznačujú, že na podporu svojich odporúčaní mal v podstate nulové vedecké dôkazy. 

“To sa tak nejako jednoducho objavilo,” povedal, keď sa ho spýtali, odkiaľ sa vzal zákaz šesťmetrového sociálneho odstupu. “Nebol som si vedomý štúdií” o tom, dodal. Bolo to “empirické rozhodnutie, ktoré nebolo’založené na údajoch.” 

Čítajte: Najvyššie postavený japonský’lekár pre rakovinu: COVID injekcie sú ‘v podstate vraždou’

Wenstrup’v poznámke ďalej uviedol, že Fauci “vypovedal, že si nespomína na žiadne podporné dôkazy pre maskovanie detí.” 

Doktor Fauci opakovane odmietol akúkoľvek vinu za mnohé kontroverzné a dokonca smrteľné opatrenia prijaté počas pandémie COVID. Fauciho’vyhýbavé vyjadrenia o pôvode vírusu a verejná propagácia očkovania pri súčasnom očierňovaní alternatívnych spôsobov liečby často vyústili do toho, že bol griluje senátor GOP z Kentucky Rand Paul, ktorý opakovane tlačil hona odpovede počas jeho mnohých vystúpení na Kapitole. 

Venstrup’v poznámke sa ďalej uvádza, že Fauci “jednoznačne súhlasil s KAŽDÝM cestovným obmedzením, ktoré vydala Trumpova administratíva na vrchole pandémie COVID-19”, ale že “toto svedectvo je v rozpore s verejným naratívom, podľa ktorého boli cestovné obmedzenia Trumpovej administratívy’xenofóbne.”  

Fauci tiež potvrdil, že nie je nevyhnutne “konšpiračnou teóriou” myslieť si, že vírus vznikol únikom z laboratória.  

Čítajte: Ano, COVID pochádza z laboratória. Kedy nás mainstreamové médiá prestanú plynofikovať?"

“No, je to’možné. Myslím si, že ľudia z toho urobili konšpiračné aspekty,”tvrdil. “A myslím si, že keď si zachováte otvorenú myseľ, musíte oddeliť tieto dve možnosti, že to môže byť únik z laboratória alebo to môže byť prirodzený jav. Ja’som v tomto výbore spomenul, že si myslím, že dôkazy, ktoré som’videl, prevažujú môj názor na jednu z nich, ktorou je prirodzený výskyt, ale stále si nechávam otvorenú myseľ.” 

Fauci diktoval politiku COVID pre federálnu vládu spolu s doktorkou Deborah Birxovou, ktorá nedávno priznala, že injekcia mohla poškodiť “tisíce” ľudí. Fauci odstúpil z funkcie riaditeľa Národného inštitútu pre alergie a infekčné choroby v decembri 2023. 

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu nadúmrtnosť