MicrosoftTeams-image-810x500.jpg

Riaditeľ WHO Tedros: "Je čas agresívnejšie zasiahnuť proti odporcom vakcín

33
Kultúra smrti
  • WHO riaditeľ podporuje agresívne opatrenia proti odporcom vakcín.
  • Antivaxeri sú označení za vážnu výzvu a treba ich potlačiť.
  • Kritika experimentálnych injekcií COVID a ich údajné škodlivé účinky.
  • WHO a GAVI podporujú vakcináciu detí a ignorujú kritiku vakcín.

Generálny riaditeľ Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus vyhlásil, že je načase agresívnejšie zasiahnuť proti odporcom vakcín.”

Počas prednášky s názvom “Oslava 50 rokov pokroku v očkovaní” Ghebreyesus povedal: “Viete, akú vážnu výzvu’predstavujú antivaxeri, a myslím si, že musíme strategicky postupovať tak, aby sme ich naozaj zatlačili.”

ČÍTAJTE: Najvyšší japonský lekár’pre rakovinu: Myslím si, že je načase, aby sme agresívnejšie zatlačili na anti-vaxerov,” vyhlásil. “Myslím si, že využili COVID ako príležitosť a viete, akú spúšť spôsobujú.”

Vo svete už skôr zaútočili na ľudí, ktorí sú proti nebezpečné, neúčinné a potratmi poznačené očkovania COVID, nepodložene očierňujúc kritikov experimentálnych injekcií ako “významná vraždiaca sila” a pokúšajú sa ich spojiť s “krajnou pravicou.”

WHO a Ghebreyesus úplne ignorujú zdrvujúce dôkazy, že experimentálne injekcie COVID spôsobili milióny úmrtí a vážnych zranení a dramatický nedávny výrok bývalého ministra japonskej vlády, ktorý sa za takéto úmrtia ospravedlnil.

Ghebreyesus sa vo svojej prednáške venoval údajným úspechom vakcín vo všeobecnosti a najmä očkovaniu detí, pričom nespomenul úlohu zlepšenia výživy a hygieny pri znižovaní úmrtnosti detí a matiek.

“Viac ako 14 miliónov detí v roku 2022 nedostalo ani jednu dávku vakcíny; v spolupráci s partnermi, ako je GAVI [Globálna aliancia pre vakcíny a imunizáciu] a UNICEF, chceme toto číslo do roku 2030 znížiť na polovicu,” povedal šéf WHO.

Ghebreyesus vyzdvihol úlohu GAVI’pri podpore prístupu k vakcínam na celom svete” a vyzval ľudí, aby prispeli na jej program “doplňovania vakcín”. GAVI aj WHO dostávajú od Gatesovej nadácie každoročne stovky miliónov dolárov.

Čítajte: Gavi financované Gatesom si berie na mušku mémy, nazýva ich ‘dezinformačnými superrozširovateľmi’

Významní kritici Big Pharma a lekárskeho establišmentu, ako napríklad významný kardiológ Dr. Peter McCullough, uviedli, že prudký nárast autizmu a zmätenosti pohlaví u detí môže súvisieť s nadmerným očkovaním v ranom detstve.

ČÍTAJTE:

‘Toľko ľudí zomrelo’: Bývalý japonský minister sa ospravedlnil za úmrtia súvisiace s očkovaním COVID

‘Epidémia autizmu je skutočná a jej príčinou je nadmerné očkovanie’: McCullough: ‘Nadmerné očkovanie’ detí pravdepodobne stojí za nárastom autizmu, transgenderizmu

Nová štúdia zistila, že autizmus súvisí s vakcínami kontaminovanými plodom

Manipulovalo CDC s údajmi, aby zakrylo súvislosť medzi vakcínami MMR a autizmom?"

24 republikánskych guvernérov povedalo Bidenovi, že sa budú brániť ‘protiústavnej’ pandemickej zmluve WHO