Screen-Shot-2024-06-03-at-4.36.50-PM-1-810x500.png

"Toľko ľudí zomrelo": Bývalý japonský minister sa ospravedlnil za úmrtia spojené s injekciami COVID

185
Neutral
  • Kazuhiro Haraguči ospravedlnil japonskú vládu za zavádzanie vakcíny COVID-19.
  • Vyjadril smútok nad úmrtiami súvisiacimi s vakcínou a ospravedlnil sa občanom.
  • Videozáznamy z protestu sú k dispozícii na uvedenom odkaze.
  • Vláda USA by mala zvážiť svoje tvrdenia o biologických zbraniach v súvislosti s vakcínou.

Občania USA: (Videozáznamy z protestu nájdete na&nbspodkaze TU.)

Pozoruhodný je najmä prejav Kazuhiro Haragučiho, bývalého ministra vnútra a komunikácií Japonska a súčasného člena Snemovne reprezentantov, ktorý s&nbspprítomným publikom predniesol strhujúci prejav, v&nbspktorom sa ospravedlnil za&nbspspôsob, akým japonská vláda postupovala pri&nbspzavádzaní vakcíny COVID-19&nbspa&nbspvyjadril smútok nad tými, ktorí podľahli&nbspúmrti súvisiacej s&nbspvakcínou.

“Ospravedlňujem sa vám všetkým. Toľko ľudí zomrelo a nemalo’zomrieť,” uviedol.

Čítajte: Vláda USA’s ‘psychopatickým’záznamom o biologických zbraniach by nám mala dať pauzu v súvislosti s ‘tvrdeniami o vtáčej chrípke’

Haraguči dodal:

Haraguči išiel ešte ďalej a odvážne vyzval svojich poslucháčov, aby “zvrhli súčasnú vládu,” čo bolo privítané búrlivým potleskom.

“Porazme tieto démonické sily,”vyzval Haraguči a žiadal vládu a inštitúcie o zodpovednosť.

Haraguči prezradil osobné detaily o svojom vlastnom boji po “očkovaní.”Na jednej strane uviedol, že ochorel na rýchlo postupujúcu formu rakoviny.

“Minulý rok som v tomto čase nemal ani obočie, ani vlasy. Dve z troch údajných vakcín, ktoré som dostal, boli smrteľné dávky,” prezradil.

Haraguchi’s diagnózou rakoviny výrazne stratil vlasy, čo ho prinútilo nosiť parochňu. Pri spomienke na incident, keď sa jeho vzhľad stal bodom rozptýlenia v japonskom parlamente, národnom zákonodarnom zbore Japonska’Haraguči opísal, ako sa politický oponent namiesto diskusie o vládnych záležitostiach zaujímal o jeho parochňu.

Haraguči predovšetkým odsúdil zákaz Japonska’zákaz ivermektínu, doma vyrábaného lieku vyvinutého japonským lekárom Satošim Omurom, ktorý podľa Haragučiho mohol zohrať rozhodujúcu úlohu pri riešení problému COVID-19. Japonská vláda však tento liek zakázala, čo Haraguči zdôvodnil ekonomickými záujmami.

“Prečo? Pretože sú (ivermektínové lieky) lacné. Nechcú ho, pretože by narušil predaj vakcín,”položil otázku, čím si opäť vyslúžil hlasný potlesk poslucháčov.

Podobne aj na neďalekých Filipínach prebiehala intenzívna diskusia prebehla vo filipínskej Snemovni reprezentantov v súvislosti s alarmujúcim nárastom viac ako 290 000 nadbytočných úmrtí spôsobených vakcínami COVID-19 “COVID-19".”

Advokátka Tanya Lat odsúdila nedostatočnú zodpovednosť vlády’

Filipínčania sú chorí a unavení z toho, ako nás DOH [ministerstvo zdravotníctva] sklamalo, odmietlo priznať, že ľudia umierajú, zatvára oči pred ľuďmi, ktorí ochoreli, turbo rakovinou, myokarditídou, deťmi, ktoré sú zrazu choré, akoby boli 60-, 70-roční ľudia. Pozeráme sa im do očí, zdá sa, že nemajú súcit s ľuďmi, ktorí zomreli, s ľuďmi, ktorí sú teraz kvôli týmto vakcínam telesne postihnutí.

Čítajte: Krvné transfúzie od príjemcov vakcíny mRNA COVID môžu byť smrteľné: Je tu naozaj dohoda, ktorá naznačuje, že ich nemožno žalovať."

Japonskí vedci

Kongresman Zia Alonto Adiong poznamenal o právnych zárukách okolo farmaceutických firiem, ktoré tlačia COVID-19 “vakcíny”:

Skutočne je tu’dohoda, ktorá naznačuje, že ich nemožno žalovať. Takže myslím, že to’je niečo, čoho by sme sa mali obávať. Prečo by farmaceutická spoločnosť trvala na tom, aby ju nežalovali, ak v dôsledku toho môže dôjsť k zraneniam alebo smrteľným úrazom?"

Okrem toho analytička Sally Clarková zverejnila znepokojujúce údaje týkajúce sa korelácie medzi klesajúcou pôrodnosťou a “zavádzaním vakcín”od pandémie.”

Sally uviedla:

Veľmi veľký nárast predstavuje úmrtnosť v roku 2021, ktorá sa začala v marci 2021, bezprostredne nasledujúcom po začiatku zavádzania vakcíny. V roku 2021, keď sa zaviedlo očkovanie, stúpol počet úmrtí vo všetkých vekových skupinách, ktoré boli očkované.

Na záver vypočutia vyzvala zákonodarcov, aby sa ďalej zaoberali súvislosťou medzi experimentálnymi vakcínami COVID-19 “vaccines” a nadmerným počtom úmrtí.

Tak isto na zhromaždení AEFI (Adverse Event Following Immunization), nazvanom “Modlitba za odmietnutie novely IHR a solidaritu s obeťami postihnutými vakcínami” a organizovanom Malajziou’Moslimské združenie spotrebiteľov’(PPIM), “obete vakcín” a ich rodiny vyjadrili svoje výzvy na nastolenie spravodlivosti.

Jeden z lekárov na podujatí so smútkom priznával: “Ako lekári sa veľmi hanbíme za chybu, ktorú sme urobili!”

Na druhej strane Pacifiku bývalý moderátor CNN Chris Cuomo, ktorý predtým podporoval “vakcíny COVID-19”, nedávno potvrdil Haragučiho’priznanie týkajúce sa potenciálnej účinnosti ivermektínu.

“Poviem vám ešte niečo, čo’vám prinesie veľa hejtov,” povedal Cuomo. “Užívam“pravidelnú dávku ivermektínu. Ivermektín bol strašiakom počas programu COVID. To bolo nesprávne. O ivermektíne sme dostali zlé informácie. Skutočnou otázkou je, prečo?"” Cuomo prežíval. Predtým, ako bývalý moderátor CNN priznal, že mu injekcia COVID-19 ublížila, doteraz odsudzoval ivermektín ako “odčervovač koní.”

“Podstatné je, že celá lekárska komunita vedela, že ivermektín vám nemôže”ublížiť. Vedeli to… ja viem, že to vedeli. Ako to viem? Pretože teraz’nerobím nič iné, len sa rozprávam s týmito lekármi, ktorí boli v tom čase ohromení COVIDom, a oni’nič nehovorili,”lamentoval Cuomo.

Nanešťastie to vyzerá tak, že sa čoraz viac takzvaných “konšpiračných teórií o vakcíne COVID-19,” ako napríklad spomínaná korelácia medzi “očkovaním” a “nadmerným počtom úmrtí,” napĺňa.

Čítajte: WHO’pandemic treaty-mohla-dočasne-zlyhať-ale-organizácia-je-tak-nebezpečná-ako-vždy

Však napriek pribúdajúcim dôkazom o COVID-19 “vakcíne”-súvisiacich úmrtí a zranení, znevažovaný šéf Svetovej zdravotníckej organizácie (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus zostal neústupný vo svojom odhodlaní presadzovať veľmi kontroverznú “Pandemickú zmluvu”, ktorá by narušila suverenitu jednotlivých štátov”pri riešení budúcich “pandémií.”Tedros’ sa vyjadril po tom, ako 194 členských štátov WHO nevedelo dosiahnuť jednomyseľnú dohodu o návrhu “Pandemickej zmluvy.”

“Toto nie je zlyhanie. Pokúsime sa o všetko –veríme, že všetko je možné –a uskutočníme to, pretože svet stále potrebuje pandemickú zmluvu,” Tedros povedal.

Pretlačené so súhlasom Odborníka.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu mieru nadbytočnej úmrtnosti