Story3_6_4_24-1-1-810x500.jpg

Jordan Peterson označuje mesiac hrdosti za "oslavu príležitostného hedonistického sebectva

15
Kultúra smrti
  • Peterson kritizuje Trudeaua za podporu Pride ako oslavy hedonistického sexu.
  • Pride nie je oslavou lásky, ale hrdosti, podľa Petersona.
  • Trudeauova vláda podporuje radikálnu LGBT ideológiu a transgenderizmus.
  • Konzervatívni politici a Peterson kritizujú Trudeaua za podporu Pride a transgenderizmu.

Kanadský psychológ Dr. Jordan Peterson na začiatku mesiaca “Pride” uštedril úder premiérovi Justinovi Trudeauovi a jeho liberálnej vláde, keď povedal, že podľa neho ide v skutočnosti o “oslavu príležitostného hedonistického egocentrického sexu” a nie o “oslavu lásky.”

“Vážený @JustinTrudeauand @liberal_party: Oslava príležitostného hedonistického egocentrického sexu nie je oslavou lásky,” napísal Peterson 1. júna na X.

“Pride nie je festivalom lásky. Je to’festival hrdosti. Preto sa to’volá Pride.”

Peterson, ktorý sa už viackrát vyjadril proti “mesiacu hrdosti”, ako aj radikálnej LGBT ideológii, povedal, že verí “ľuďom, keď hovoria, čo si myslia”, pokiaľ ide o ich hrdosť na “hrdosť.”

“A teraz je to”celá krvavá sezóna,” poznamenal a dodal, že teraz je to len “Nie je to sprievod. Nie je to deň. Nie týždeň. Nie mesiac,”ale celá “sezóna.”

Oficiálne konto predsedu vlády na sociálnych sieťach”1. júna zverejnilo príspevok v znení: “Ako sa začínajú oslavy a podujatia #PrideSeason, pokračujeme v podpore 2SLGBTQI+ komunít a spojencov a pracujeme na budovaní inkluzívnej budúcnosti, kde každý môže byť tým, kým je, a milovať toho, koho miluje — otvorene a hrdo. #Pride2024.”

V pondelok sa Trudeau zúčastnil na “Pride” slávnostnom vztyčovaní vlajky v Ottawe.

Peterson poznamenal, že podľa jeho názoru dôvodom, prečo “hrdosť” zabrala celý mesiac, je to, že spoločnosť s podporou prebudených vlád umožnila “sebapohlteným narcistom nemajú hranice” propagovať “hedonistický” životný štýl.

“Na vonkajšom okraji bez hraníc žijú skutočné monštrá,” povedal a dodal, že to slúži ako “varovanie” pre spoločnosť.

Trudeauova vláda sa naplno pustila do radikálnej transgender ideológie, vrátane takzvanej “transformácie” neplnoletých osôb, pričom zároveň zaviedla zákony, ktoré sa na prvý pohľad zdajú byť o pomoci deťom.

Takisto sa naplno pustila do podporovania transgenderizmu a rodovej ideológie, o čom svedčí aj jej federálny “2SLGBTQI+ Action Plan,” ktorý poskytuje 100 miliónov dolárov na financovanie homosexuálnych a transrodových iniciatív počas piatich rokov.

Kým konzervatívni kanadskí politici mlčali, keď sa stavali proti nadmernému počtu konajúcich sa osláv Pride, líder Ľudovej’strany Kanady Maxime Bernier vyjadril svoju nespokojnosť s tým, že federálna vláda Trudeaua’podporuje “sezónu Pride.”

Povedal, ako včera informoval portál LifeSiteNews, že Kanaďania “sa o to nezaujímajú”a sú už unavení z toho, že nám “tento nezmysel (mesiac hrdosti) strkajú do tváre celú sezónu.”

Ak ide o Petersona, ten nedávno obvinil Trudeaua, že súhlasí s “najhorším lekárskym škandálom všetkých čias” po tom, čo pokračuje v podpore transgender ideológie tým, že nezakázal lieky blokujúce pubertu pre deti so zámenou pohlaví.