MicrosoftTeams-image-810x500.png

Pápež František na audiencii vo Vatikáne opäť privítal skupinu "transrodových" mužov a homosexuálov

0
Neutral
  • Pápež František prijal LGBT aktivistov na týždennej audiencii vo Vatikáne.
  • František pravidelne stretáva transrodových katolíkov a LGBT komunity.
  • Katolícke učenie o sexuálnych a rodových otázkach zostáva nemenné.
  • Kardinál Burke a biskup Schneider označili operáciu zmeny pohlavia za ťažký hriech.

Pápež František len niekoľko dní po tom, čo sa údajne sťažoval na príliš veľa “f-ggotry” v katolíckych seminároch, privítal tento týždeň na svojej týždennej audiencii vo Vatikáne osoby s pohlavným zmýšľaním na čele s mníškou LGBT aktivistkou.

Vatican News informuje, že v stredu 5. júna pro-LGBT sr. Geneviève Jeanningros viedla kontingent samozvaných homosexuálov, “transsexuálov” a ďalších z Torvaianica, prímorského mestečka juhozápadne od Ríma, ktoré je neslávne známe svojou prostitúciou a obchodom s drogami. 

ČÍTAJTE: Pápež František údajne povedal homosexuálovi vyhodenému zo seminára: ‘Pokračuj vo svojom povolaní’

František sa stretol so skupinou “na niekoľko minút” a osobe identifikovanej ako “Ada,” dal ruženec, o ktorom povedal, že je “darom od pápeža,” predtým, ako udelil požehnanie, uviedol portál.

LifeSite’Michael Haynes informoval, že členovia skupiny každý mesiac cestujú na Františkovu’týždennú generálnu audienciu, na ktorej dostávajú čestné miesta v prvom rade. 

Stredajšie stretnutie nebolo prvým, na ktorom František privítal kohortu Torvaianica, ktorá za svoju základňu považuje Kostol Nepoškvrnenej Panny Márie.  

V roku 2021 na Bielu sobotu František pozval takmer 50 “transgender” členov skupiny, aby vo Vatikáne prijali injekciu COVID. František nariadil zamestnancom Vatikánu, aby sa ich nevypytovali na ich pohlavie.  

“Spýtajte sa na ich mená, požiadajte ich o všetko, čo potrebujú, ale nepýtajte sa ich na ich pohlavie,” povedal pápež podľa Juana Carlosa Cruza, otvoreného homosexuála a Františkovho priateľa vymenoval pápež do Pápežskej komisie na ochranu maloletých. 

PREČÍTAJTE SI: Transgenderizmus je hriechom proti najmenej štyrom z desiatich prikázaní: František v novembri 2023 privítalskupinu a ich farára, otca Andreu Conocchiu, na obede pre chudobných, ktorý usporiadal Vatikán, a sadol si oproti “transgender” bývalej prostitútke.  

Päťdesiatčlenná skupina zahŕňalatroch mužov žijúcich ako “ženy”: “Carla” Segovia a “Claudia” Vittoria Salas z Argentíny spolu s “Andreou” Paolou Torres Lopez z Kolumbie. Salasová dostala počas obeda miesto priamo oproti pápežovi Františkovi.  

Podľa 2022 správy o transrodovej skupine v Torvaianici sa Salas “zmenil”, aby vyzeral ako 11-ročné dievča. V súčasnosti má 55 rokov.  

Jeanningros, 81-ročný, bol podľa Vatican News chválený ako “ikona” medzi tými, ktorí slúžia tzv. komunitám “LGBTQ+".” 

“Všetci sme ľudia, nemôžete mať”uzavretý úsudok,” povedal Jeanningros pre internetovú stránku, ktorá súvisela s tým, že na budúcotýždňovú generálnu audienciu plánuje priviesť sedem homosexuálov”.  

Pro-LGBT jezuitský kňaz James Martin’heterodoxná webová stránka Outreach uverejnila v januári 2023 článok, v ktorom chválila Jeanningrosa, ktorý je tiež Francúz. Článok s názvom “Pápež František sa pravidelne stretáva s transrodovými katolíkmi [sic] na generálnych audienciách,” citoval jej slová “pápež sa chce stretnúť s každým.” 

Čítajte: Pápež František napísal predslov k najnovšej knihe pro-LGBT pátra Jamesa Martina’

Na rozdiel od Františkovho’potvrdenia životného štýlu genderovo zmätenej skupiny’katolícke učenie o sexuálnych a rodových otázkach zostáva nemenné. V Katechizme sa uvádza: “Každý, muž i žena, by mal uznať a prijať svoju sexuálnu identitu. Telesná, morálna a duchovná odlišnosť a komplementárnosť sú zamerané na dobrá manželstva a rozkvet rodinného života. “Nemôže dôjsť k skutočnému povýšeniu dôstojnosti človeka“ak sa nerešpektuje základný poriadok jeho prirodzenosti.” 

Najnovšie kardinál Raymond Burke a biskup Athanasius Schneider spolu s niekoľkými ďalšími biskupmi napísali vo svojom 2019 “Deklarácia právd”, že “operácia zmeny pohlavia” je “ťažký hriech” a “vzbura” proti Božiemu a prirodzenému zákonu.

RELEVANTNÉ

Vatikán vydal vyhlásenie, v ktorom sa ospravedlňuje za to, že pápež František použil ‘homofóbny’ výraz

Farnosť v Kentucky odkazuje homosexuálnym ‘párom’, aby kontaktovali kňaza kvôli ‘požehnaniu’