Shutterstock_2167241927-810x500.jpg

Štúdia detí v Spojenom kráľovstve ukázala, že po očkovaní proti COVID sa rozvíja zápal srdca, nie infekcia

18
Neutral
  • Kongres má vyšetriť nárast nadúmrtnosti po očkovaní COVID-19.
  • Štúdia z Oxfordu ukazuje, že myokarditída a perikarditída sa vyskytujú po očkovaní.
  • Analýza ukázala, že prípady myokarditídy a perikarditídy boli len u očkovaných.
  • Vakcíny COVID-19 môžu spôsobiť vedľajšie účinky, ako je zástava srdca.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu nadúmrtnosť

Nová lekárska štúdia vedcov z Oxfordskej univerzity dokazuje, že srdcové ochorenia myokarditída a perikarditída sa u detí a dospievajúcich vyskytujú až po očkovaní vakcínou COVID-19, nie po infekcii.

Štúdia, ktorá bola publikovaná vo verzii preprint (pred odborným posúdením), porovnávala lekárske údaje od viac ako milióna očkovaných a neočkovaných detí vo veku 5 až 11 rokov a dospievajúcich vo veku 12 až 15 rokov v Anglicku. Zdravotný stav neočkovaných detí a dospievajúcich sa porovnával so zdravotným stavom detí a dospievajúcich, ktorí dostali jednu a dve dávky vakcíny COVID-19.

Podľa štúdie, “Hoci boli zriedkavé, všetky prípady myokarditídy a perikarditídy počas skúmaného obdobia sa vyskytli u očkovaných osôb,” zatiaľ čo u detí a dospievajúcich nedošlo k žiadnemu úmrtiu na myokarditídu alebo perikarditídu.

V štúdii sa tiež uvádza, že “hospitalizácia súvisiaca s COVID-19 a návšteva kritického stavu boli u dospievajúcich aj detí zriedkavé a nedošlo k žiadnemu úmrtiu súvisiacemu s COVID-19.”

ČÍTAJTE: University forced retraction of study linking COVID shot with cancer risk, co-author says

Analýza údajov poskytnutých Národnou zdravotnou službou (NHS), Anglicko’s databázou OpenSAFELY-TPP, ktorá zahŕňa 40 percent anglických poskytovateľov primárnej zdravotnej starostlivosti, výskumníci porovnali očkovaných a neočkovaných adolescentov a deti s podobným relevantným pozadím – vekom, pohlavím, lokalitou – mapou 20 týždňov na porovnanie takých vecí, ako sú pozitívne testy COVID-19, hospitalizácie, kritická starostlivosť, nežiaduce udalosti a hospitalizácie bez COVID.

Analýza ukázala, že myokarditída a perikarditída sa vyskytli len u očkovaných detí a dospievajúcich, pričom vyšší výskyt oboch prípadov bol skôr u dospievajúcich ako u detí.

Z viac ako 839 000 očkovaných detí a dospievajúcich skúmaných v štúdii sa zistilo 15 prípadov perikarditídy a tri prípady myokarditídy. Všetky prípady myokarditídy a 12 z 15 prípadov perikarditídy sa vyskytli u dospievajúcich.

Všetky prípady perikarditídy okrem troch sa vyskytli po prvej dávke vakcíny COVID, pričom viac ako polovica dospievajúcich s perikarditídou a myokarditídou bola hospitalizovaná alebo prevezená na pohotovosť.

Štúdia tiež ukázala, že medzi očkovanými a neočkovanými deťmi nebol významný rozdiel v závažnosti infekcie COVID-19.

Čítajte: Japonská štúdia zistila ‘významné zvýšenie’ úmrtí na rakovinu po tretej dávke mRNA COVID

V komentári k novej štúdii kardiológ Dr. Peter McCullough uvádza sa, že je “jednou z mnohých, ktoré dokazujú, že očkovanie proti COVID-19 nie je pre deti z lekárskeho hľadiska potrebné vzhľadom na menej ako 1-percentnú mieru infekcie a že nadmerné testovanie na COVID-19 je plytvaním zdrojmi.”

McCullough tiež povedal: “Skutočnosť, že očkovanie proti COVID-19 môže viesť k vedľajším účinkom, ako je myokarditída a perikarditída, znamená, že môže potenciálne viesť k fatálnej zástave srdca u časti obetí, čo sa nedá dopredu predvídať.”

významné množstvo dôkazov spája významné riziká s vakcínami COVID, ktoré boli vyvinuté a preskúmané v frakcia času, ktorý obvykle zaberajú vakcíny v rámci iniciatívy bývalého amerického prezidenta Donalda Trumpa Operácia Warp Speed. Medzi týmito rizikami americký federálny systém hlásenia nežiaducich udalostí po očkovaní (VAERS) hlásil k 29. marcu okrem iných ochorení aj 37 382 úmrtí, 215 734 hospitalizácií, 21 616 infarktov a 28 299 prípadov myokarditídy a perikarditídy.

U.S. Výskumníci z Centers for Disease Control & Prevention (CDC) zistili vysokú “mieru overenia hlásení myokarditídy do VAERS po očkovaní vakcínou COVID-19 na báze mRNA,” čo vedie k záveru, že “podhodnotenie hlásení je pravdepodobnejšie” ako nadhodnotenie).

An analýza 99 miliónov ľudí v ôsmich krajinách uverejnená vo februári v časopise Vaccine – doteraz najväčšia analýza – “zaznamenala významne vyššie riziko myokarditídy po prvej, druhej a tretej dávke” vakcín COVID na báze mRNA, ako aj príznaky zvýšeného rizika “perikarditídy, Guillainovho-Barrovhoé syndrómu a trombózy mozgových žíl, ” a ďalšie “potenciálne bezpečnostné signály, ktoré si vyžadujú ďalšie skúmanie.”

V apríli bolo CDC na základe súdneho príkazu donútené zverejniť 780 000 predtým nezverejnených hlásení o závažných nežiaducich reakciách.

RELEVANTNÉ

Nová správa CDC popiera súvislosť medzi injekciami COVID a náhlymi úmrtiami mladých dospelých

Bývalá koordinátorka COVID Deborah Birx teraz priznáva, že očkovania mohli zraniť ‘tisíce’

Krvné transfúzie od príjemcov mRNA vakcíny COVID môžu byť smrteľné: Japonskí vedci

Škótka ochrnutá po očkovaní vakcínou COVID tvrdí, že odškodné 150-tisíc dolárov je ‘žalostne málo’