MicrosoftTeams-image-1-810x500.png

Bar v Idahu oslavuje "mesiac heterosexuálnej úžasnosti" a dáva heterosexuálom pivo zadarmo

16
Kultúra života
  • Bar v meste Eagle, Idaho, oslavuje jún ako "mesiac heterosexuálnych úžasností."
  • Mark Fitzpatrick, bývalý policajt, podporuje tradície a kresťanské hodnoty v Saloone.
  • Saloon zaznamenal nárast popularity a pozornosti, ale aj technické problémy na sociálnych médiách.
  • Fitzpatrick odmieta politickú korektnosť a LGBT ideológiu, podporuje heterosexuálnu komunitu.

Bar v meste Eagle v štáte Idaho, ktorý je proti politickej korektnosti a ideológii LGBT, oslavuje jún ako “mesiac heterosexuálnych úžasností.” 

Mark Fitzpatrick, bývalý policajt, ktorý sám seba nazýva “kresťanom veriacim Biblii,”, rozdáva pivo zadarmo a zľavy pre heterosexuálnych návštevníkov, ktorí navštívia jeho Old State Saloon len 10 míľ západne od Boise. 

“Je to očakávanie, že máte za niečo skočiť a podporiť to,” povedal Fitzpatrick pre miestne médium KTVB, keď sa ho opýtali, prečo to robí.  

“A ľudia to jednoducho odmietajú. Postavili sa a hovoria: ‘Dosť, dosť, ’nechceme to všetko.” 

Podľa jeho realitného profile na stránke Zillow.com sa Fitzpatrick presťahoval do Idaha pred šiestimi rokmi z južnej Kalifornie. Z jeho profilu X vyplýva, že podporuje Bitcoin.  

Uskutočnil podujatia v Saloone s názvami “Odhaľovanie bláznovstva prebudených,” “Nevyhnutnosť kresťanského nacionalizmu,” a “The Nefarious Vaccine Agenda.” Uskutočnil tiež zbraňové lotérie a usporiadal finančné zbierky pre padlých strážcov zákona.  

Saloon zažil mimo rebríčky popularity v posledných týždňoch, pričom predaj prekonal predchádzajúce rekordy. V stredu dostanú heterosexuálne páry 15 % zľavu z účtu. Vo štvrtok dostanú heterosexuálne ženy zľavu na šťastnú hodinu. Heterosexuálni muži dostanú v pondelok pivo zadarmo.  

Saloon získal pozornosť na národnej i medzinárodnej úrovni. Informovali o ňom také miesta ako Idaho Statesman, New York Post a britský ’Daily Mail. Fitzpatrick spustil fondovú kampaň s cieľom vybudovať prorodinné komunitné centrum. Vysvetľuje, že došlo k výraznému nátlaku zo strany pro-LGBT hlasov. 

“Odkedy sme vyhlásili Mesiac hetero úžasnosti, zaznamenali sme’výrazný odpor: krádež nášho majetku, dodávatelia odmietli plniť naše objednávky na ingrediencie, zrušenie svadobného cateringu, ohováranie, ohováranie – dokonca majiteľ bol falošne obvinený zo sexuálneho deliktu!” napísal na stránke GoFundMe stránka, na ktorej sa doteraz vyzbieralo viac ako 11 000 dolárov.  

Nie je asi prekvapením, že účet Saloon X’zaznamenal technické poruchy. Spoločnosť vysvetľuje, že napriek tomu, že len za posledných niekoľko dní sa počet jej sledovateľov zvýšil na niekoľko tisíc, počet sledovateľov sa opakovane obnovuje na menej ako sto.  

Tento novinár LifeSiteNews sa pokúsil sledovať účet štyrikrát, aby ho zakaždým musel “sledovať znova”. Priaznivci Saloonu sa pokúsili získať pozornosť majiteľa X Elona Muska’aby problém vyriešil, čo podľa niektorých predstavuje formu tieňového zákazu. 

V reakcii na liberálnu kritiku Fitzpatrick zverejnil na Facebooku príspevok, v ktorom vysvetľuje, prečo sa nebude’skláňať pred “mesiacom hrdosti” s tým, že: “Nebudeme meniť názor a podľahneme skupine tých, ktorí reagujú vitriolom.” 

“VŠETCI sú vítaní, aby s nami v júni prišli osláviť heterosexualitu!” povedal. 

Old State Saloon sa nachádza v budove Orville Jackson Eagle Drug Store na 50 E. State Street v Eagle v štáte Idaho. Predtým bol známy ako The Gathering Place, kým Fitzpatrick nezískal túto nehnuteľnosť v roku 2023.