Carlos-Martinez-X-photos-810x500.png

Zamestnanci sa vzbúrili proti mesiacu hrdosti v Mexico City, strhli "nehodné" transparenty

32
Kultúra smrti
  • Pracovníci v Mexico City odstránili dúhové transparenty z vládnej budovy.
  • Líder odborov nariadil odstránenie transparentov ako nedôstojných a neprijateľných.
  • Riaditeľ INFONAVIT označil strhávanie transparentov za barbarstvo a homofóbiu.
  • Prezidentka Sheinbaumová podporuje LGBTQ+ ideológiu a legalizáciu homosexuálnych manželstiev.

Pracovníci v Mexico City, ktorí už majú dosť osláv LGBTQ+ Pride, vzali veci doslova do vlastných rúk a roztrhali na kusy dva obrovské dúhové transparenty, ktoré viseli na budove vládneho Národného fondu pre bývanie pracujúcich (INFONAVIT).

Líder odborov Rafael Riva Palacio nariadil zničenie a odstránenie transparentov s tým, že sú nedôstojné.”

“Ja osobne a skupina kolegov to nemôžeme dovoliť a koľkokrát to budú chcieť vyvesiť, toľkokrát to vyvesia, my to odstránime,”povedal Palacio a podľa správy El País ukázal na dúhový transparent.

Carlos Martinez, riaditeľ INFONAVIT, ktorý sa označuje za “homosexuála,” odsúdil na X strhávanie transparentov ako akt “barbarstva, nenávisti, homofóbie a diskriminácie,” a prisahal “Vlajky budú vyvesené znova a toľkokrát, koľkokrát bude potrebné.”

O dva dni neskôr Martinez zverejnil ďalšiu fotografiu, na ktorej sa pochválil, že aspoň jeden z transparentov bol rýchlo vymenený.

Takisto uviedol, že “príslušníci LGBTTTIQ+ populácie opravili poškodené vlajky pomocou sponiek, nití a pásky a navrhli ich použiť na pochode hrdosti v roku 2024.”

“Revolúcia svedomia zvíťazí,” vyhlásil Martinez a naznačil, že tí, ktorí neakceptujú homosexualitu a transgenderizmus, sa musia prispôsobiť ideológii LGBTTQ+.

Strhávanie dúhových transparentov prichádza v nadväznosti na zvolenie mexickej’prebudenej, pro-LGBTQ+ prezidentky Claudie Sheinbaumovej začiatkom tohto týždňa.

Sheinbaumová dala v posledných rokoch jasne najavo svoju podporu politickej ideológii LGBTQ+.

V roku 2022 oslávila legalizáciu homosexuálnych “manželstiev” v štátoch Guerrero a Tamaulipas vyhlásením: “Dnes celá krajina robí pokrok v oblasti rovnakých práv schválením manželskej rovnosti (sic) v štátoch Guerrero a Tamaulipas. Oslavujem tento prejav vôle ľudu a hľadanie spravodlivosti pre všetkých mužov a ženy v kongresoch oboch štátov. Láska je láska."

V tom istom roku sa stala prvou starostkou Mexico City, ktorá sa zúčastnila na mestskom’sprievode LGBT“hrdosti”.

V roku 2023, na sviatok Panny Márie Guadalupskej, vložila svoju fotografiu do X, kde uviedla: “Mojím snom je pokračovať v boji za sexuálne odlišných ľudí, ako som to robila v Mexico City.”