Pfizer-810x500.jpeg

Federálny odvolací súd potvrdil, že očkovanie COVID "nezabraňuje" šíreniu vírusu

44
Neutral
  • Očkovania mRNA COVID-19 nezabraňujú prenosu vírusov.
  • Odvolací súd zrušil povinné injekcie COVID pre zamestnancov školského obvodu v Kalifornii.
  • Argumentovali, že vakcína COVID-19 nezabraňuje šíreniu vírusu a nie je tradičná vakcína.
  • Existuje vysoký počet hlásení o závažných vedľajších účinkoch po očkovaní vakcínou COVID-19.

Odvolací súd rozhodol, že očkovania mRNA COVID-19 nezabraňujú prenosu vírusov, a preto povinné injekcie COVID nemajú právny základ.

Apelačný súd Spojených štátov amerických pre deviaty obvod v piatok zrušil zamietnutie žaloby proti školskému obvodu v Kalifornii za povinné očkovanie COVID, ktorú podali organizácie Health Freedom Defense Fund, California Educators for Medical freedom a ďalší žalobcovia.

Školský obvod Los Angeles Unified School District (LAUSD) požadoval od zamestnancov, aby sa podrobili injekciám, inak “prídu o prácu, ” čo podľa žalobcov “zasahovalo do ich základného práva odmietnuť lekárske ošetrenie, ” uviedol odvolací súd.

Ústav USA. District Court for Central District of California obhajoval mandát LAUSD’na očkovanie z dôvodu, že rozhodnutie Najvyššieho súdu z roku 1905 Jacobson v. Massachusetts podporilo právo štátov nariadiť očkovanie proti kiahňam.

ČÍTAJTE: CDC zverejnilo 780 000 nových hlásení o závažných vedľajších účinkoch po očkovaní vakcínou COVID-19

Však v stanovisku z pera sudcu R. Nelson, odvolací súd deviateho obvodu uviedol, že celým základom Jacobsonovej žaloby bol predpoklad, že vakcíny zabránili prenosu kiahní, zatiaľ čo žalobcovia v tomto prípade “hodnoverne tvrdili, že vakcína COVID-19 účinne ‘nezabraňuje šíreniu’ COVID-19.”

“V tomto štádiu musíme uznať tvrdenia žalobcov’že vakcína nezabraňuje šíreniu COVID-19 za pravdivé. A z tohto dôvodu sa Jacobson neuplatňuje,”napísal sudca Nelson.

Sťažovatelia tiež tvrdili, že mRNA COVID injekcie nie sú “tradičné” vakcíny, čiastočne preto, že USA Centers for Disease Control and Prevention (CDC) v septembri 2021 zmenilo definíciu “vakcíny” z produktu, ktorý “vytvára imunitu”, na “prípravok”, ktorý “stimuluje imunitnú odpoveď organizmu”.”

“Podstatou ich sťažnosti’je, že ‘vakcína COVID-19’ nie je vakcína,” vysvetlil Nelson. “’Tradičné’ vakcíny, tvrdia žalobcovia, by mali zabrániť prenosu alebo poskytnúť imunitu tým, ktorí ich dostanú. Vakcína COVID-19 však nespĺňa ani jedno, ani druhé.”

Čítajte: najvyšší japonský’lekár pre rakovinu: COVID sú ‘v podstate vraždou’

Ako LifeSiteNews už skôr informoval, Pfizer’s prezidentka pre medzinárodné rozvinuté trhy Janine Smallová počas vypočúvania v Európskej únii (EÚ) potvrdila, že farmaceutický gigant netestoval schopnosť svojich mRNA COVID-19 jabs zastaviť prenos vírusu, ale aj tak ich presadil, aby udržal krok s “rýchlosťou vedy.”

Toto bolo v rozpore s predchádzajúcimi tvrdeniami riaditeľa CDC Rochelle Walensky a ďalších významných amerických “odborníkov”, že drvivá väčšina ľudí, ktorí sa dali “plne zaočkovať”, COVID-19 nedostane ani neprenesie. Americký prezident Joe Biden tiež nepravdivo tvrdil , že ľudia, ktorí sa nechali očkovať, nemôžu’šíriť COVID na iných. Ich tvrdenia dodali vierohodnosť snahám v Spojených štátoch a v zahraničí vyžadovať od ľudí, aby sa nechali naočkovať experimentálnymi injekciami predtým, ako sa budú môcť zapojiť do spoločenského života.

Sám doktor Anthony Fauci viackrát vyhlásil, že ľudia, ktorí si injekciu pichnú, sa stanú “mŕtvymi bodmi pre vírus,” predtým, ako neskôr sám zmenil názor, ako to urobili aj ďalší zástancovia očkovania COVID, vrátane Bill Gates

Priznanie Small’o tom, že spoločnosť Pfizer nezistila, či injekcie COVID môžu zastaviť prenos infekcie, podnietilo poslanca Európskeho parlamentu Roba Roosa, aby verejne vyhlásil, že je “šokujúce” a “dokonca zločinné”, že vlády dovolili, aby sa očkovacie pasy stali realitou, keď spoločnosť Pfizer ani netestovala, či očkovania zastavujú prenos.

ČÍTAJTE: ‘Toľko ľudí zomrelo’: Bývalý japonský minister sa ospravedlnil za úmrtia súvisiace s očkovaním proti COVID

významný počet dôkazov spája vážne riziká s očkovaním COVID. Medzi nimi americký vládny’systém hlásenia nežiaducich udalostí vakcín (Vaccine Adverse Event Reporting System, VAERS) od 26. apríla okrem iných ochorení hlási 37 544 úmrtí, 216 213 hospitalizácií, 21 668 infarktov a 28 366 prípadov myokarditídy a perikarditídy. Výskumníci CDC zistili “vysokú mieru overenia hlásení myokarditídy do VAERS po očkovaní vakcínou COVID-19 na báze mRNA,” čo vedie k záveru, že “podhodnotenie hlásení je pravdepodobnejšie” ako nadhodnotenie.