MicrosoftTeams-image-2-2-1-810x500.jpg

"Ľudia zomreli": Candace Owensová vyzýva Piersa Morgana, aby zaútočil na skeptikov z COVID

22
Neutral
  • Konzervatívna komentátorka kritizovala moderátora za podporu očkovania COVID.
  • Novinári podľa nej opakujú vládnu líniu a neberú do úvahy alternatívne názory.
  • Očkovanie COVID má podľa nej riziká a spôsobuje nežiaduce účinky.
  • Výskumy naznačujú, že očkovanie COVID môže mať viac škody ako úžitku.

Konzervatívna komentátorka Candace Owensová v stredajšom rozhovore vyzvala britského televízneho moderátora Piersa Morgana, že počas vypuknutia vírusovej epidémie odsúdil skeptikov očkovania COVID, pretože “ľudia umierali” v dôsledku takzvaných “vakcín”, o ktorých boli presvedčení, že sú bezpečné.

V 80-minútovom rozhovore, ktorý sa dotýkal obvinení z antisemitizmu voči Owensovi za vyhlásenie, že “Kristus je kráľ”, si katolícky konvertita a ohnivák vzal na paškál mienkotvorné médiá, ako je Morgan, za to, že papagájovali vládnu líniu o očkovaní COVID.

Odvolávajúc sa na takýchto novinárov, medzi ktorých podľa Owensovej patrí aj samotný Morgan, povedala: “Tnepodstupujú riziko, dodávajú vládne hovoriace body a potom sa pohnú, akonáhle sa akoby stane v poriadku spochybňovať vládu.”Poukázala na to, že takíto mudrlanti by dokonca obvinili neočkovaných zo zabíjania samotných ľudí a teraz niektorí ľutujú veci, ktoré”povedali o očkovaní COVID.

Owensová sa Morgana opýtala, či si “stále stojí”za svojimi tvrdeniami, že ľudia, ktorí sa nedali zaočkovať, sú hlúpi. Morgan totiž často odsudzoval tých, ktorí sa počas epidémie COVID nenechali zaočkovať alebo zamaskovať, ako “hlupákov” a “sebcov”; Napríklad raz napísal, “‘Nemám problém s tými, ktorí odmietajú očkovanie proti KOVID, pokiaľ nemajú problém s tým, že ich história zapíše ako sebeckých čurákov, ktorí sa počas globálnej pandémie starali len o seba.”

Morgan tiež opakovane vyzval, aby sa neočkovaným a dokonca nemaskovaným ľuďom odmietla lekárska starostlivosť v prípade COVID-u. “Tí, ktorí sa odmietajú dať očkovať, pričom nemajú žiadny medicínsky dôvod, aby sa nedali očkovať, by mali odmietnuť zdravotnú starostlivosť NHS, ak potom chytia Covid. Počul som, že antivaxeri využívajú lôžka na jednotkách intenzívnej starostlivosti v Londýne, čo stojí obrovské peniaze daňových poplatníkov. Nech zaplatia za svoju vlastnú hlúposť & sebectvo,” Morgan písalna X v júli 2021.

Ľudia, ktorí sa odmietajú nechať očkovať, ale fňukajú nad výlukami, sú naozaj zvláštna sorta hlúpych sebeckých pr*čov,” napísal pred niekoľkými mesiacmi.


Morgan povedal Owensovi, že jediný zmysel, v ktorom sa zmenil — “pretože sa zmenili vedecké rady” —, bol ten, že “by sa neponáhľal prijať vedecké rady v reálnom čase ako skutočne stopercentne nevyvrátiteľné, ktoré sa nikdy nezmenia, pretože veda sa vyvíja, a to najmä v prípade ohrozenia zdravia.”

Jediná vec, “na ktorú ” pripustil, že kvôli tejto zmene vedeckých rád zmenil názor, bola myšlienka, že tí, ktorí boli očkovaní, “nemohli prenášať vírus.”

“Vtedy som bol veľmi kritický voči ľuďom, ktorí sa jednoducho odmietli dať zaočkovať, pretože som hovoril, že”nejde o vás, ide”vlastne o vašu schopnosť preniesť ho a možno nakaziť zraniteľnejších ľudí, a považoval som to za sebecké.”

“Bol som príliš cenzúrny … a keď sa vedecké rady zmenili a povedali, že v skutočnosti teraz existujú dôkazy, ktoré naznačujú, a v skutočnosti (dôkazy) vyzerajú jasne … že ak máte vakcínu, nemá to veľký vplyv na vašu schopnosť prenášať vírus alebo nie,” pokračoval.

Morgan však stále tvrdil, že očkovanie proti COVID je “dobrá vec” a že “zachránilo milióny životov.”

Takže neberte moje jedno objasnenie o schopnosti vakcíny zabrániť prenosu ako nejakú veľkú mea culpa,” povedal Morgan.

Owensová oponovala: “To’je obrovská mea culpa … ľudia na vakcíny zomreli.” Ďalej upresnila, že existujú “desiatky” ľudí ako jej starý otec, ktorí sa dali zaočkovať a do roka zomreli, pretože injekcia rozvinula demenciu alebo viedla k smrteľným krvným zrazeninám. 

“Keby sa pozastavili a vypočuli si nezávislé hlasy, ktoré podľa mňa majú asi väčšiu silu, keď ide o to postaviť sa vládnym iniciatívam, pretože si uvedomujeme, že vláda nie je náš priateľ a … nesnaží sa zachrániť naše životy, možno by títo ľudia boli alživí … keby ste počúvali ľudí, ktorí vám hovoria svoje vlastné skúsenosti,” pokračovala.

“Poznám človeka, ktorý úplne oslepol na jedno oko kvôli nejakým čudným očným zrazeninám. Takže sa netvárte, že’je to maličkosť,” dodala. “Ľudia zomreli na následky očkovania.”

Morganová vytrvalo obhajovala očkovanie vo všeobecnosti a odmietala nežiaduce účinky, ktoré uviedla Owensová, ako buď nespôsobené očkovaním COVID, alebo ako súčasť nevyhnutného rizika lekárskeho zásahu. 

Owens odpovedal: “Keď ste povedali, že ste cenzúrny, želal by som si, aby ste vtedy umožnili ľuďom, ktorí nesúhlasili, predniesť svoje argumenty, pretože si myslím, že mnohým ľuďom, ktorí teraz bojujú s tým, že dostávajú krvné zrazeniny a podobné veci, by to zachránilo život.”

“Nesúhlasím s vami,”povedal Morgan. “Mal som okolo seba veľa ľudí, ktorí umierali na COVID za tých najodpornejších okolností.”

Podelil sa s prípadom manžela svojej spolumoderátorky v Rannej šou, ktorý “upadol do kómy a nikdy sa z nej neprebral” po tom, čo dostal vírus COVID, podľa Morgana, ktorý sa domnieva, že muža mohla zachrániť injekcia COVID.

Významný body dôkazov spája významné riziká s očkovaním COVID, ktoré bolo vyvinuté a preskúmané v rámci frakcia vakcín zvyčajne trvá čas v rámci iniciatívy bývalého prezidenta Donalda Trumpa’Operácia Warp Speed. Len americký systém hlásenia nežiaducich udalostí po očkovaní (VAERS) hlásil k 29. marcu okrem iných ochorení 37 382 úmrtí, 215 734 hospitalizácií, 21 616 infarktov a 28 299 prípadov myokarditídy a perikarditídy. 

Na Floride veľká porota, ktorú zriadil republikánsky guvernér Ron DeSantis, v súčasnosti vyšetruje výrobu a zavedenie vakcín COVID. Vo februári to zverejnilasvoju prvú priebežnú správu o základnom odôvodnení operácie Warp Speed, v ktorej sa konštatuje, že uzávery spôsobili viac škody ako úžitku, že masky boli neúčinné pri zastavení prenosu COVID, že COVID bol “štatisticky takmer neškodný” pre deti a väčšinu dospelých a že je “veľmi pravdepodobné”, že počty hospitalizácií v dôsledku COVID boli nadhodnotené.