Texas-Childrens-Hospital-810x500.jpeg

Lekárovi hrozí až 10 rokov väzenia za odhalenie mrzačenia transrodových detí v texaskej nemocnici

23
Kultúra smrti
  • Bidenovo ministerstvo spravodlivosti obžalovalo lekára za odhalenie tajných transgenderových operácií.
  • Lekár Haim čelí obvineniam z neoprávneného získavania zdravotných informácií a porušenia HIPAA.
  • Haimovi hrozí až 10 rokov väzenia a pokuta 250 000 dolárov v prípade usvedčenia.
  • Vyšetrovanie viedla FBI a obvinenie je považované za zastrašovaciu taktiku proti kritikom politiky Bidenovej administratívy.

Bidenovo ministerstvo spravodlivosti (DOJ) zverejnilo obžalobu proti malomestskému chirurgovi, ktorý odhalil, že v texaskej detskej nemocnici (TCH) sa tajne vykonávali príšerné transgenderové operácie na neplnoletých osobách po tom, ako nemocnica údajne ukončila svoj transgenderový program.

Doktor Eithan Haim - ktorý sa začiatkom tohto roka označil za anonymného informátora, ktorý minulý rok poskytol novinárovi Manhattan Institute Christopherovi Rufovi dôkazy o prebiehajúcich tzv. zákrokoch “zmeny pohlavia” u detí vo veku 11 rokov - mal americkému Začiatkom tohto mesiaca sa v jeho dome objavili maršali, ktorí ho predvolali na súd, aby čelil štyrom obvineniam z údajného porušenia HIPAA.

V teraz zverejnenej viacnásobnej obžalobe sa tvrdí, že Haim získal chránené individuálne zdravotné informácie o pacientoch, ktorí neboli v jeho starostlivosti, a to bez povolenia.

Haim sa v pondelok o 14.00 h postaví pred americkú sudkyňu Yvonne Y. Ho v Houstone.

Rufo zverejnilinformáciu o obvinení ministerstvom spravodlivosti na X:

V Spojených štátoch amerických sa v roku 2024 uskutoční tzv. Attorney’Office, Southern District of Texas, uviedol vo vyhlásení:

Štyri body obžaloby uvádzajú, že Haim získal osobné informácie vrátane mien pacientov, kódov liečby a ošetrujúceho lekára z elektronického systému Texas Children’s Hospital’s (TCH) bez oprávnenia. Tieto informácie údajne získal pod falošnou zámienkou a s úmyslom spôsobiť TCH zlomyseľnú škodu.

Podľa obžaloby bol Haim rezidentom na Baylor College of Medicine a v rámci svojej rezidencie absolvoval predchádzajúce rotácie v TCH.

V apríli 2023 Haim údajne požiadal o opätovnú aktiváciu svojho prihlasovacieho prístupu v TCH, aby mal prístup k pediatrickým pacientom, ktorí neboli v jeho starostlivosti. V obžalobe sa uvádza, že pod falošnou zámienkou získal neoprávnený prístup k osobným údajom pediatrických pacientov a neskôr ich poskytol kontaktu s médiami.

V prípade usvedčenia hrozí Haimovi až 10 rokov federálneho väzenia a maximálna možná pokuta 250 000 dolárov.

Vyšetrovanie viedla FBI. Prípad vedie asistentka amerického prokurátora Tina Ansariová.

Čítajte: Biden DOJ obžaloval lekára, ktorý odhalil mrzačenie transrodových detí v texaskej nemocnici

Haim vždy tvrdil, že neporušil žiadne zákony o ochrane súkromia v zdravotníctve, keď poskytol Rufovi dôkazy o pokračovaní transrodového programu TCH’. On a jeho právny tím si stále nie sú istí podrobnosťami obvinení a budú si musieť počkať do pondelka 17. júna.

“Je mojou zodpovednosťou ako lekára, ako lekára, aby som to odhalil verejnosti,” Haim povedaldeníku Daily Wire. “Ak to neurobím’tak toto zneužívanie môže pokračovať. Vedel som, že budúce generácie, napríklad moje deti, mi nikdy nebudú môcť odpustiť, ak budú vedieť, že som mal možnosť niečo urobiť, a rozhodol som sa mlčať.”

“Vyžaduje si to, aby sa priemerní, bežní lekári postavili a vyjadrili sa proti takýmto veciam,” povedal 33-ročný všeobecný chirurg.

Súčasť väčšieho, znepokojujúceho vzorca zo strany Bidenovho ministerstva spravodlivosti

Vyšetrovanie ministerstva spravodlivosti’ktoré sa začalo takmer pred rokom, a hroziace trestné stíhanie Haima sa do veľkej miery považuje za zastrašovaciu taktiku, ktorej cieľom je vynútiť si mlčanie tých, ktorí by sa inak vyjadrili proti obľúbenej politike Bidenovho režimu vo všeobecnosti a najmä proti tým, ktorí namietajú proti deťom škodlivým “operáciám na zmenu pohlavia” a chemickým zásahom.

“Nie je to po prvý raz, čo sme’svedkami takéhoto správania ministerstva spravodlivosti, ktoré využíva výkonnú moc na zastrašovanie politických oponentov aj kultúrnych nepriateľov,” National Review’Madeleine Kearns povedalav rozhovore. “Videli sme to u pro-life Američanov, tradicionalistických katolíkov, dokonca aj u skeptikov v oblasti očkovania. A… vyzerá to tak, že sa’snažia zastrašiť svojich nepriateľov, aby sa s nimi tak trochu dohodli.”

“S ohromujúcim počtom 99.6 % úspešnosťou na súde, niektoré federálne vyšetrovania pod vedením Bidenovej administratívy’ministerstva spravodlivosti (DOJ) vzbudzujú pozornosť pre údajnú zaujatosť a málo známy problém nadmerného zaťažovania – podnecujú výzvy na naliehavú reformu medzi odborníkmi,” novinár Fox News Jamie Joseph nedávno vysvetlil.

“Práve sme stratili rozum, pokiaľ ide o trestné stíhanie,” povedal v rozhovore pre Fox News Digital obhajca zdravotníkov Ron Chapman. “Deväťdesiatpäť percent prípadov sa nedostane pred súd, pretože prokurátori dokážu nájsť nejasné zákony, aby v hre boli také vysoké maximá alebo dokonca povinné minimá, ktoré nútia nevinných ľudí priznať vinu. A to je to, s čím sa stretávame; máme do činenia s tonami nevinných ľudí, ktorí možno nie sú nevinní vo všetkých trestných činoch, ale sú nevinní v tých, ktoré boli voči nim nadhodnotené.”

“Je to väčší problém, ako si ľudia myslia,”povedal whistleblower FBI Kyle Seraphin pre Fox News Digital. “Väčšina Američanov si neuvedomuje, že na kohokoľvek môže byť vedené aktívne vyšetrovanie v oblasti národnej bezpečnosti. To’je vec, ktorá by mala Američanov vystrašiť.”