MicrosoftTeams-image-42-810x500.jpg

Bruce "Caitlyn" Jenner chce byť známy ako žena a zároveň sa označuje za "hrdého otca

17
Kultúra smrti
  • Deň matiek a Deň otcov sú zdrojom sporov.
  • Deti sú vytvorené bez matky alebo otca.
  • Transgenderi spôsobujú zmätok v spoločnosti.
  • Spoločnosť núti prijať očividné lži.

Je znakom hlbokej hlúposti a morálneho úpadku našej doby, že Deň matiek a Deň otcov sú dnes zdrojom veľkých sporov. Prečo? Pretože s redefiníciou manželstva a naším dystopickým reprodukčným priemyslom existuje mnoho detí, ktoré sú zámerne vytvorené bez matky alebo bez otca. Preto naznačovanie, že matky alebo otcovia sú nevyhnutní, teraz mnohí vnímajú ako skrytú výčitku rodičom rovnakého pohlavia, pretože sa tým zdôrazňuje, čo je ich deťom odopreté. 

Dodatočne tu samozrejme máme teraz aj záležitosť transgenderu, v rámci ktorej môžu muži tvrdiť, že sú ženy, a ženy môžu tvrdiť, že sú muži, a od spoločnosti sa očakáva, že sa za tieto tvrdenia okamžite postaví. Začiatkom tohto roka som sa rozprával so ženou, ktorej manžel sa začal identifikovať ako transgender; poznamenala, že trauma, ktorú pociťujú manželky a deti opustené manželmi a otcami, ktorí teraz tvrdia, že sú ženy, je brutálna - a hlbšia, pretože spoločnosť to neuzná a zároveň požaduje, aby sa hrali na ženy.  

Dobrým mikrokozmickým príkladom schizofrénie našej kultúry’je tweet, ktorý na Deň otcov’poslal Bruce “Catilyn” Jenner. 

ČÍTAŤ: San Francisco sa vyhlasuje za ‘mesto útočisko’ pre ‘transrodových’ a ‘dvojduchovných ľudí’ 

“Vydajte sa na cestu na skvelý víkend ku Dňu otcov’!”Jenner napísal: “Oslávte tento víkend svojich otcov’alebo otcovské postavy!!! #ProudFather.”Na sprievodnej selfie Jenner hrdo pózovala ako Caitlyn. Na otázku niekoho, kto sa ho opýtal, či oslavuje oboch, odpovedal odpovedal: “Matky oslavujem na Deň matiek’a otcov na Deň otcov’. Ja som otec. Jednoducho a jasne.”Nie je’všetko zleOn jeotec. Ale nič na podivnej Jennerovej situácii nie je “prosté a jednoduché.” 

Môže sa zdať kruté alebo trollovské, keď sa to bude opakovať. Jenner počas svojho života očividne veľa bojoval a jeho veľmi verejná deformácia bola pre jeho deti pravdepodobne veľmi ťažká, aj vzhľadom na to, že ide o televíznu rodinu. Koniec koncov, každý skúmal každý aspekt ich reakcie a na to všetko existovala len jedna prijateľná reakcia: byť nadšený, že ich otec je teraz nejakým spôsobom žena. Alebo ním vždy bol. Alebo niečo podobné. A o to ide: nič z toho nedáva zmysel, keď sa nad tým na chvíľu zamyslíte. 

A stojí za to sa nad tým na chvíľu zamyslieť. Ako môže byť Jenner žena, ale aj otec? Môžu byť ženy otcami? Ak sa “narodil v nesprávnom tele,”nebol”podľa transgender ideológie vždy ženou? Čo by z neho robilo… ženu v mužskom’tele, nejakým spôsobom? Áno, znie to ako šialenstvoale je to tvrdenie, ktoré sa predkladá, a tvrdenie, ktoré hnutie LGBT požaduje, aby sme prijali, inak budeme zatratení ako fanatici. Biológia neznamená nič; naše osobné pocity o tom, kým sme, znamenajú všetko. Takto máme Jennera, ktorý to má obojstranne. Je žena, je otec. Ak vám to nedáva zmysel, je to akosi váš problém. 

Je v tom viac než len “gotcha!” akoby sexuálnych revolucionárov zaujímali nezrovnalosti. Ide o spoločenské presadzovanie očividnej lži. Novinára Douglasa Murraya sa pred niekoľkými rokmi opýtali, čo je podľa neho najväčšia lož nášho veku. Je ich veľa, odpovedal a potom dodal: 

Všetky však majú jedno spoločné, a to, že spoločnosť od vás vyžaduje, aby ste súhlasili s niečím, s čím nie je možné súhlasiť a zachovať si pritom sebaúctu alebo sa aspoň vedieť pozrieť na seba do zrkadla. Najočividnejšie je všetko, čo súvisí s pohlavím a sexom. To’je dôvod, prečo trans stále potkáva ľudí.

Presne. Pretože cisár nemá šaty a všetci vidíme, že je to frajer.