POL_1469-1-810x500.jpeg

Očkovanie COVID má 200-krát vyššie riziko vzniku mozgových zrazenín ako iné očkovania: nová správa

21
Kultúra smrti
  • Injekcie COVID-19 majú vyššie riziko krvných zrazenín v mozgu.
  • Je potrebné okamžité moratórium na používanie vakcín COVID-19.
  • Výskum ukazuje významné riziká očkovania COVID a nežiaduce účinky.
  • Poroty vyšetrujú výrobu a zavádzanie injekcií COVID, vrátane žalôb proti Pfizeru.

Podľa nedávno zverejnenej štúdie tímu odborníkov, medzi ktorými sú aj významní kritici zavedenia COVID-u, ako napríklad Dr. Peter McCullough, injekcie COVID-19 predstavujú zvýšené riziko vzniku krvných zrazenín v mozgu.

Zistilo sa, že za tri roky, čo sú injekcie COVID k dispozícii, bolo zaznamenaných 5 137 prípadov v porovnaní s iba 52 prípadmi spojenými s vakcínami proti chrípke a 282 prípadmi spojenými so všetkými ostatnými vakcínami za posledné tri desaťročia, čo predstavuje viac ako 200-násobne vyššie riziko vyplývajúce z nových injekcií.

Čítajte: Injekcie COVID-19 nie sú vakcína. Tu’je prečo

“Je potrebné okamžité globálne moratórium na používanie vakcín COVID-19 s absolútnou kontraindikáciou u žien v reprodukčnom veku.”

“Existuje alarmujúce porušenie prahu bezpečnostného signálu týkajúceho sa AE [nežiaducich udalostí] mozgovej trombózy po vakcínach COVID-19 v porovnaní s vakcínami proti chrípke a dokonca aj v porovnaní s vakcínami proti všetkým ostatným vakcínam,”uzatvárajú autori. “Je potrebné okamžité globálne moratórium na používanie vakcín COVID-19 s absolútnou kontraindikáciou u žien v reprodukčnom veku.”

McCullough, široko publikujúci kardiológ, na svojom osobnom Substacku dodal, že správa “nezachytáva mieru trvalej neurologickej devastácie a postihnutia, ktorým títo pacienti trpia. Môžem vám povedať, že miera musí byť veľmi vysoká vzhľadom na rozsiahly charakter uvádzaných krvných zrazenín. Tieto údaje okrem iného dôrazne podporujú stiahnutie všetkých vakcín a posilňovačov COVID-19 z trhu. Nikto by nemal byť vystavený riziku vážnej mozgovej príhody pri akejkoľvek vakcíne.”

V veľkom množstve dôkazov sa identifikujú významné riziká očkovania COVID, ktoré boli vypracované a preskúmané v frakcia vakcín čas zvyčajne trvá. Medzi tým VAERS zaznamenáva k 31. máju okrem iných ochorení aj 37 647 úmrtí, 216 757 hospitalizácií, 21 741 infarktov a 28 445 prípadov myokarditídy a perikarditídy. Výskumníci CDC zistili “vysokú mieru overenia hlásení myokarditídy do VAERS po očkovaní vakcínou COVID-19 na báze mRNA,” čo vedie k záveru, že “podhodnotenie hlásení je pravdepodobnejšie” ako nadhodnotenie.

ČÍTAJTE: Kansas AG žaluje spoločnosť Pfizer za to, že nesprávne prezentovala očkovanie COVID ako ‘bezpečné a účinné’

An analýza 99 miliónov ľudí v ôsmich krajinách uverejnená vo februári v časopise Vaccine –je doteraz najväčšou analýzou –“pozorovala významne vyššie riziko myokarditídy po prvej, druhej a tretej dávke” očkovania COVID na báze mRNA, ako aj známky zvýšeného rizika “perikarditídy, Guillainovho-Barrovho” syndrómu a trombózy mozgových žíl” a ďalšie “potenciálne bezpečnostné signály, ktoré si vyžadujú ďalšie skúmanie.” V apríli bolo CDC na základe súdneho príkazu prinútené zverejniť 780 000 predtým nezverejnených hlásení o závažných nežiaducich účinkoch a štúdia z Japonska zistila “štatisticky významný nárast” úmrtí na rakovinu po tretích dávkach injekcií COVID-19 na báze mRNA a ponúkla niekoľko teórií príčinnej súvislosti.

Na Floride veľká porota, ktorú zriadil republikánsky guvernér Ron DeSantis, v súčasnosti vyšetruje výrobu a zavádzanie injekcií COVID. Vo februári zverejnila svoju prvú priebežnú správu o základnom odôvodnení operácie Warp Speed, v ktorej sa uvádza, že uzávery spôsobili viac škody ako úžitku, že masky boli neúčinné pri zastavení prenosu COVID, že COVID bol “štatisticky takmer neškodný” pre deti a väčšinu dospelých a že je “veľmi pravdepodobné”, že počty hospitalizácií v dôsledku COVID boli nadhodnotené. Správa veľkej poroty’o samotných záberoch je veľmi očakávaná.

V pondelok generálny prokurátor Kansasu Kris Kobach oznámilžalobu proti farmaceutickému gigantu Pfizer za “viaceré zavádzajúce vyhlásenia” o zdravotných rizikách a neúčinnosti injekcie COVID-19 na báze mRNA ako porušenie kansaského zákona o ochrane spotrebiteľa.