Dr.-Haim-810x500.png

Whistleblower - lekár, ktorý sa po odhalení transgenderových operácií na neplnoletých odmietol nechať zastrašiť vládou

20
Kultúra života
  • Dr. Eithan Haim bojuje proti federálnej vláde za ochranu detí pred transgenderizmom.
  • Odhalil nezákonné transgenderové zákroky na detskej klinike a je obvinený DOJ.
  • Texaská detská nemocnica ruší transrodový program po odhalení whistleblowera.
  • Transgenderové zákroky spôsobujú psychické a fyzické poškodenie u detí.

Texaský lekár, ktorý odhalil nezákonné transgenderové zákroky vykonávané na najväčšej detskej klinike na svete a ktorého teraz obvinilo ministerstvo spravodlivosti prezidenta Joea Bidena, potvrdil, že bude bojovať proti federálnej vláde za ochranu detí pred “dominantnou politickou ideológiou” transgenderizmu.  

Dr. Eithan Haim, ktorý sa začiatkom tohto roka označil za anonymného informátora, ktorý vlani poskytol novinárovi Christopherovi Rufovi z Manhattanského inštitútu dôkazy o prebiehajúcich tzv. zákrokoch “zmeny pohlavia” u detí vo veku 11 rokov, vystúpil v relácii Steve Bannon Show, aby diskutoval o snahách federálnej vlády ”dostať ho za mreže za to, že “dodržiaval svoju prísahu lekára” “neškodiť.” 

“Práve minulý týždeň v utorok ráno prišli k mojim dverám traja ťažko ozbrojení americkí maršalovia, aby mi oznámili, že ma Ministerstvo spravodlivosti Spojených štátov amerických obvinilo zo štyroch federálnych trestných činov, za ktoré mi hrozí až 10 rokov väzenia, a to za to, že som si splnil svoju prísahu lekára, že som chránil tieto deti, že som sa postavil tejto dominantnej politickej ideológii,” povedal Haim. “A my’sa chystáme podstúpiť tento súdny proces.” 

Haim vyjadril ľútosť nad tým, že možno zmešká narodenie svojej prvej dcéry, a povedal, že vláda sa naňho zamerala za to, že odhalil ich hlavný bod programu.“ 

“Som to len ja a moja manželka a máme na ceste našu prvú dcéru a oni”sa mi to snažia vziať. Možno prídem o narodenie svojej prvej dcéry. Takže s tým musíme bojovať,” povedal. 

PODROBNOSTI: Texaská detská’nemocnica po odhalení whistleblowera ruší transrodový program: V správe 

Podrobne opisuje lož, ktorú odhalil, keď texaská detská nemocnica (TCH) tvrdila, že už nevykonáva transgenderové zákroky na neplnoletých osobách po oznámení generálneho prokurátora Kena Paxtona’že tieto zákroky by mohli byť predmetom trestného vyšetrovania ako “Haim povedal Bannonovi, že nemocnica sa snažila kryť pred takýmito vyšetrovaniami, aby sa vyhla právnej zodpovednosti, ale pokračovala v procedúrach a rozširovala ich za zatvorenými dverami.” 

“Pretože som tam pracoval … vedel som, že je to lož. Vedel som, že je to lož, pretože som tam operoval a ľudia, ktorí tieto operácie vykonávali, mi povedali, že v nich nielen pokračovali, ale ich aj rozšírili.” 

Haim rozprával, že v istom momente si uvedomil, že program transgenderovej chirurgie “bol prioritou inštitucionálnej línie.”  

“Bol prioritou na najvyšších úrovniach. Mal som teda zodpovednosť niečo s tým urobiť, zodpovednosť ako jednotlivec, ale aj ako chirurg,” povedal, odvolávajúc sa na svoju prísahu “neškodiť.” 

V priebehu 24 hodín od prvého odhalenia programu texaský zákonodarný zbor s podporou oboch strán zákroky zakázal. 

V roku 2023 Rufo zverejnil rozhovor s vtedajším anonymným bývalým zamestnancom nemocnice o klinike TCH’gender, kde podľa jeho slov dr. Richard Ogden Roberts neváhal predpísať hormóny na kríženie pohlavia a mastektómiu deťom s pohlavným zmätkom, ktorých zdravotné záznamy poukazovali na “vážne psychické problémy” vrátane autizmu, ktoré lepšie vysvetľovali ich osobné rozpory a naznačovali, že “prechod” nezmierni ich depresiu a úzkosť. 

EXKLUZÍVNE: Informátor v texaskej detskej nemocnici odhalil tajný program zmeny pohlavia detí. Bidenova administratíva mu pohrozila trestným stíhaním. Teraz sa doktor Eitan Haim rozhodol odhaliť svoju identitu, aby mohol hovoriť pravdu o transrodovej medicíne. pic.twitter.com/XOcdQj1FKQ 

— Christopher F. Rufo ⚔️ (@realchrisrufo) 10. januára 2024 

V uplynulom týždni sa prihlásil druhý whistleblower, ktorý odhalil ďalšie podrobnosti o “praktikách pri zmene pohlavia” v TCH a obvinil nemocnicu z fakturovanie Medicaid za neplnoleté “zákroky na zmenu”pohlavia v rozpore so štátnym zákonom. 

V utorok Rufo zverejnil správu založenú na rozhovore so zdravotnou sestrou TCH Vanessou Sivadgeovou, ktorá pripomína prudký nárast počtu takzvaných “transrodových detí” ktoré zariadenie navštevovali od roku 2021, pričom mnohé z nich vykazovali základné problémy, ako sú depresie, úzkosť, závislosť, samovražedné myšlienky a činy, fyzické zneužívanie a nepríjemné pocity v puberte, ktorých dysfória bola skôr podporovaná, než liečená. 

Nynie, Bidenova administratíva Ministerstvo spravodlivosti (DOJ) obvinila malomestského chirurga z porušenia zákonov o ochrane osobných údajov HIPAA, pričom sa zamerala na to, že sa vzoprel ich najnovšej sexuálnej móde.   

“Odmietam ustúpiť, pretože to, na čo sa spoliehajú, je moja podriadenosť, aby som si kľakol,” vyhlásil texaský lekár. “Ale viem, že ak to urobím, do akého sveta porodím svoju dcéru?"” 

PREČÍTAJ: Doktor tvrdí, že Bidenova administratíva ho prenasleduje za odhalenie mrzačenia transrodových detí v Texase 

Paxton’office has povedal že vyšetruje obvinenia z podvodu s liekmi Medicaid. V piatok novinárka Maddie Rowley informovala o tom, že “skupina texaských zákonodarcov sa schádza v Austine, aby prediskutovala možné vyšetrovanie programu Texas Children’s Hospital’s na zmenu pohlavia detí.” 

K Haimovi sa v relácii Steve Bannon Show pripojil konzervatívny novinár Brandon Showalter,ktorý zdokumentoval deštruktívne účinky transgender ideológie na rodiny detí, ktoré boli namočené do lži, že sa narodili do nesprávneho druhu tela a môžu si zmeniť pohlavie. 

Oznámil gender ideológiu ako “bezohľadnú dogmu, ktorá teraz ovláda mnohé naše zdravotnícke inštitúcie,” Showalter odsúdil “to, kam až tieto zdravotnícke inštitúcie zájdu, aby skryli, zmanipulovali a prekrútili vnímanie,” a prirovnal pokus o utajenie TCH k podobnému utajovaniu genderových procedúr v Bostonskej detskej nemocnici v roku 2022. 

“Klamstvo a podvody sú samozrejmosťou, keď sa na scéne objaví genderová ideológia, najmä v medicínskej sfére … Toto je raison d’etre dnešnej’ľavice,” povedal. “Keď budú mať na starosti vládne agentúry, budú sa tejto dogmy bezohľadne držať. Toto je všetko a koniec, toto je kult-dogma, ktorý vyplnil prázdnotu v našej krajine. A teraz zbrojenie federálnej byrokracie ide po lekároch, ktorí sa snažia biť na poplach a odhaľovať, čo’sa v skutočnosti deje.” 

O transrodových hormonálnych a chirurgických zásahoch je známe, že spôsobujú celoživotné psychické a fyzické poškodenie a zhoršujú psychické problémy u tých, ktorí sú im vystavení. 

Štúdie zistili, že viac ako 80 percent detí, ktoré zažívajú rodovú dysfóriu z nej do konca dospievania samo vyrastie, a že ani úplná “zmena pohlavia” operácia často nedokáže vyriešiť pohlavne zmätených jedincov’ zvýšený sklon k sebapoškodzovaniu a samovraždám — a môže ju dokonca zhoršovať, a to aj tým, že posilňuje ich zmätenosť a zanedbáva skutočné príčiny ich duševných bojov. 

Mnohí často ignorovaní odídenci majú potvrdili fyzickú a psychickú ujmu posilňovania zámeny pohlavia, ako aj zaujatosť a nedbanlivosť zdravotníckych zariadení v tejto oblasti, z ktorých mnohé pristupujú k svojej profesii aktivisticky a prípady začínajú s vopred stanoveným záverom, že “prechod” je najlepším riešením. 

Niektorí takíto lekári boli tiež zachytení na videu, ako priznávajú staromódnejšie motívy takýchto zákrokov, ako napríklad pri exposé z minulého roka o Vanderbilt University Medical Center’s Clinic for Transgender Health, kde dr. Shayne Sebold Taylorová otvorene povedala, že “tieto operácie zarábajú veľa peňazí.”