Drag-month-810x500.png

Jordan Peterson kritizuje kanadské školy za propagandu mesiaca hrdosti a hovorí, že to "musí prestať

16
Kultúra života
  • Jordan Peterson odmieta LGBT indoktrináciu v kanadských školách.
  • Fotografia žiakov 3. ročníka učiacich sa o "Drag Kings" a "Queens".
  • Chanel Pfahl kritizuje výučbu dragov na 3. stupni školy.
  • Trudeauova vláda podporuje radikálnu transgender ideológiu a LGBT agendu.

Kanadský psychológ Jordan Peterson uviedol, že indoktrinácia LGBT na kanadských školách sa musí zastaviť po tom, ako znepokojený občan zverejnil fotografiu žiakov 3. ročníka, ktorí sa učia všetko o “Drag” “Kings” a “Queens.”  

“Čo’sa deje @fordnation”, poznamenal Peterson v pondelok na X. 

“Toto musí prestať,” napísal a dodal: “Systém K-12 je takmer úplne v rukách antiliberálnych/antikonzervatívnych radikálov.” 

“Veľmi zlá dlhodobá stratégia pre tradicionalistov alebo dokonca len zdravo uvažujúcich ľudí.” 

Fotografia triedy 3. ročníka bola vložilužívateľ X Chanel Pfahl 17. júna a údajne je z triedy v štátnej škole Tony Pontes v Caledone v Ontáriu. Prezentácia má názov “Čo je mesiac hrdosti.”  

Na fotografii je zobrazená prezentácia, ktorá sa ukazuje žiakom s textom: “Čo je Drag? Čo je to Drag Queen? Počuli ste už niekedy o súťaži RuPaul’s Drag Race? Ako sa dostanete k dragom? Čo máš z toho, že si drag performer? Existujú Drag Kings? Je rozdiel medzi vami a vašou drag postavou? Čo by ste si priali, aby viac ľudí vedelo o drag? Čo si môžu mladí ľudia odniesť z drag? Existujú problémy s rozmanitosťou v rámci drag komunity?" ”  

“Vzdelávanie na 3. stupni v rámci @fordnation,” uviedla Chanel Pfahl, “bývalá stredoškolská učiteľka”, ktorá odhaľuje “vokalizmus v kanadských školách.” 

Pfahlová vyzvala torontského ministra školstva Todda Smitha, že dovolil, aby sa takéto hodiny učili malé deti. 

“Hej @ToddSmithPC: možno by bolo dobré viac akademických predmetov a menej toho, čo je to, pre 3. ročník? Čo si myslíš?” napísala. 

Pfahl už skôr na stránke X zverejnil prosbu pre kanadských učiteľov, ktorí sú “proti-budúci” a ktorí sú “ochotní podeliť sa o svoje skúsenosti/pozorovania v akejkoľvek miere (aj anonymne), ozvite sa!” 

“Rád by som zistil, či vám môžem pomôcť spojiť sa s určitými novinármi, ktorí majú záujem informovať o indoktrinácii wokeov/politickom prenasledovaní, alebo s ľuďmi, ktorí vám môžu poskytnúť platformu, aby ste sa mohli podeliť o svoje myšlienky priamo v akomkoľvek formáte (jeden z nich momentálne hľadá videorozhovory — vaša identita môže byť chránená, hlas zmenený atď). Ďakujeme za vašu pomoc,” napísal Pfahl. 

Peterson, ktorý sa už viackrát vyjadril proti “mesiacu hrdosti” a radikálnej LGBT ideológii, povedal, že verí “ľuďom, keď hovoria, čo si myslia”, pokiaľ ide o ich hrdosť na “hrdosť.” 

Predtým tento mesiac, zatĺkal premiéra Justina Trudeaua a jeho liberálnu vládu na začiatku “Pride” mesiac, keď povedal, že podľa jeho názoru ide v skutočnosti o “oslavu príležitostného hedonistického egocentrického sexu” a nie o “oslavu lásky.” 

Ak ide o Trudeauovu vládu, tá sa naplno pustila do radikálnej transgender ideológie, vrátane takzvanej “transformácie” neplnoletých, pričom zároveň zavádza zákony, ktoré sa na prvý pohľad javia ako pomoc deťom. 

Takisto sa naplno pustila do podporovania transgenderizmu a genderovej ideológie, o čom svedčí aj jej federálna “2SLGBTQI+ Action Plan,” ktorý poskytuje 100 miliónov dolárov na financovanie homosexuálnych a transrodových iniciatív počas piatich rokov. 

Kanaďania však začali odporovať, keď sa mnohí z nich počas uplynulého víkendu zišli na “jednom národe pod Bohom” proteste proti LGBT agende v školách na parlamentnom kopci v Ottawe.