Screen-Shot-2024-07-12-at-4.10.42-PM-810x500.png

Candace Owensová hovorí bývalému moderátorovi CNN Donovi Lemonovi, že jeho homosexuálne "manželstvo" je "hriech

31
Kultúra smrti

Konzervatívna komentátorka a katolícka konvertitka Candace Owensová v nedávnom rozhovore povedala bývalému moderátorovi CNN Donovi Lemonovi, že jeho homosexuálne takzvané “manželstvo” nie je skutočné a je “hriechom.

Keď ju Lemon vyzval, aby svoje myšlienky doplnila, Owensová povedala: “Ste v hriešnom vzťahu. V skutočnosti neverím, že manželstvo môže byť medzi dvoma mužmi,”ako ukazuje úryvok z rozhovoru, ktorý Lemon zverejnil vo štvrtok na X.

“No, to je určite”názor,”napísal Lemon, ktorého vyhodili zo CNN po správach, že sa vyhrážal spolupracovníkovi a znevažoval ostatných kolegov.

“Biblia nie je názor,” Owens odpovedal v repríze klipu na X. 

Mnohí užívatelia X potvrdili svoju podporu Owens’ biblického názoru na homosexuálne “manželstvo,” vrátane herca Kevina Sorba, ktorý odpovedal na príspevok Lemonovej’“Má’pravdu.”

Ďalší veľmi “lajkovaný” komentár potvrdil to isté, konštatoval,Z biblického svetonázorového hľadiska sú homosexuálne vzťahy hriechom.”

V Novom zákone svätý Pavol jasne poukazuje na hriešnosť homosexuality:

“Lebo vyznávajúc, že sú múdri, stali sa bláznami. A premenili slávu neporušiteľného Boha na podobu obrazu porušiteľného človeka… Preto ich Boh vydal túžbam ich srdca, na nečistotu, aby zneuctili svoje telá medzi sebou. Ktorí pravdu Božiu premenili na lož; a uctievali a slúžili viac stvoreniu než Stvoriteľovi, ktorý je požehnaný naveky. Amen.

Z tohto dôvodu ich Boh vydal hanebným náklonnostiam. Ich ženy totiž zmenili prirodzené užívanie na užívanie, ktoré je proti prirodzenosti. A podobne aj muži, zanechajúc prirodzené užívanie žien, vzplanuli vo svojich žiadostiach jeden voči druhému, muži s mužmi robia to, čo je nečisté, a prijímajú na sebe odplatu, ktorá im prináležala za ich blud.” (Rimanom 1,22-27)

Katolícka cirkev, ktorú nedávno Sova pripojilapo stopách svojho manžela Georgea Farmera, potvrdzuje, že “homosexuálne činy sú vnútorne neusporiadané” a “odporujú prirodzenému zákonu” a že homosexuálne sklony sú “objektívne neusporiadané.” 

Počas svojej štvrtkovej šou Candace Owensová ukázala úryvky z iných častí rozhovoru s Lemonom, pričom naznačila, že sa ju pokúsil nahovoriť na to, aby ho nazvala “buzerantom.Keď sa sťažovala, že “sme’dovolili, aby anglickým jazykom manévrovali úchyláci,” a ako príklad použila slovo “buzerant”, Lemon sa jej spýtal, či si myslí, že “je v poriadku nazývať ľudí do očí buzerantmi.”

“Som 35-ročná žena, nechodím len tak okolo ľudí a nenazývam ich buzerantmi. Nemám 18 rokov. Nechodím okolo a nenadávam ľuďom do buzerantov. Neprišla by som za tučným človekom a nenadávala mu. To je absurdné, aby som nadával ľuďom, pretože sa mi nepáčia. Takže odpoveď je nie, to by som neurobil,” odpovedal Owens.

Lemon, ktorý “sa v apríli 2024 oženil” s iným mužom, počas svojej kariéry zaujímal radikálne ľavicové a dokonca autoritárske postoje. Počas vypuknutia epidémie COVIDu volalpo lekárskom apartheide, keď vyhlásil, že ľuďom, ktorí sa nechali zaočkovať proti COVIDu, by mali byť odopreté základné služby vrátane možnosti ísť do supermarketu. Taktiež v tom čase navrhol, že nemocnice by mali liečiť len očkovaných.

Bývalý moderátor CNN bol po sérii sťažností od kolegov prepustený z tohto etablovaného média. Jedna znepokojená kolegyňa povedala vedeniu o anonymnej esemeske, ktorú dostala a ktorá ju varovala: “Teraz si’prekročila hranicu a’za to zaplatíš.”CNN podľa zdrojov vystopovala text až k Lemonovi, Variety informoval.