Shutterstock_2105805848-810x500.jpg

Začínajú médiá programovať voličov na krádež prezidentských volieb v roku 2024?

20
Kultúra smrti

Do roku 2020 Američania vedeli, kto bude ich hlavným veliteľom už v noc, keď sa konali prezidentské voľby.

Keď sa blížila polnoc 3. novembra v tom neslávnom roku, Donald Trump masívne viedol vo všetkých hlavných bojových štátoch - okrem iného v Pensylvánii, Georgii, Michigane a Wisconsine.


Jasne si spomínam, ako som v ten večer išiel spať s väčšou istotou ako kedykoľvek predtým, že keď sa zobudím, Trump bude opätovne zvolený s prehľadom.

Očividne sa tak nestalo — alebo nám to aspoň tvrdili médiá.

Z mnohých anomálií, ktoré sa v týchto hanebných voľbách vyskytli, je asi najzjavnejší obrovský nárast počtu hlasov.

Celkovo Trump získal (údajne) 74 miliónov hlasov, čo je o 11 miliónov viac ako v roku 2016. Jeho súper Joe Biden — ktorý dokázal sotva prilákať sto ľudí ako na svoje predvolebné zhromaždenia — údajne získal 81 miliónov hlasov, čo je o neuveriteľných 15 miliónov viac ako Hillary Clintonová len štyri roky predtým.

Tento nárast o 26 miliónov hlasov bol vôbec najväčší v priebehu štyroch rokov v prezidentských voľbách.

Existujú aj ďalšie zvláštnosti, ktoré sa udiali v roku 2020; nemusíme ich všetky rozoberať. LifeSite už odhalil totálnu ltransparentnosť vo voličských miestnostiach a predvolebné správanie korporátnych médií, ktoré prebehlo v tú temnú jesennú noc pred štyrmi rokmi.

Jedna z obáv, ktorá sa opakovane objavovala v rozhovoroch I&rsquo Vždy som si myslel, že tieto obavy sú opodstatnené.

V súčasnosti zostáva 48 dní do dňa volieb. Podľa toho, čo v poslednom čase robia médiá, to určite vyzerá tak, že pripravujú voličov na zopakovanie toho, čo sa stalo naposledy.

Všetky oči sa upierajú na Pennsylvániu

8. augusta štát Pennsylvánia zverejnil niekoľko X príspevkov, v ktorých informoval obyvateľov, že je pravdepodobné, že v noci volieb nebude’jasný víťaz.

“Pennsylvánci nebudú’vždy poznať konečné výsledky všetkých pretekov v noci volieb. Akékoľvek zmeny vo výsledkoch, ktoré sa vyskytnú, keď okresy pokračujú v sčítavaní hlasovacích lístkov, nie sú dôkazom toho, že voľby sú ‘zmanipulované.’ Úplné vysvetlenie nájdete na https://vote.pa.gov/FactCheck,” uviedol štát.


Tieto príspevky sú jasným pokusom predbehnúť akékoľvek tvrdenia, ktoré by mohol Donald Trump vysloviť o nedostatočnej integrite v štáte, ktorý vedie demokratický guvernér Josh Shapiro,ktorého Harrisová vynechala ako svojho kandidáta.

The New York Times tiež začal programovať voličov argumentmi, ktoré by mohli byť použité na zakrytie schém na kradnutie volieb.

V článok uverejnený 13. septembra reportér Nick Corasaniti tvrdí, že je čoraz pravdepodobnejšie, že “v noci volieb nebude jasný a okamžitý víťaz a že predčasné výsledky by mohli vytvoriť falošný dojem o tom, kto nakoniec zvíťazí”


Liberálna webová stránka Axios vytrubuje aj tento naratív.

“Štyri roky po tom, čo vtedajší prezident Trump využil očakávané oneskorenia pri sčítavaní hlasov v Pensylvánii a ďalších rozhodujúcich štátoch, aby podporil falošné tvrdenia, že voľby boli ukradnuté, experti varujú, že by sa to mohlo zopakovať,” článok s názvom “Prečo môže Pennsylvánia zažiť volebné déjà vu v roku 2020 v roku 2024” sa píše.

Ostatné médiá naznačili podobné scenáre mohli by sa odohrať aj na miestach, ako je napríklad hojdačkový štát Michigan.

Našťastie Najvyšší súd Pensylvánie práve zrušil rozhodnutie súdu nižšej inštancie tým, že rozhodol, že hlasovacie lístky zaslané poštou, ktoré nemajú dátum alebo majú nesprávny dátum, sa v deň volieb nebudú počítať.

Michael Whatley, predseda Republikánskeho národného výboru, ktorý podporil žalobu, rozhodnutie na X.

“Vďaka tomu je hlasovanie poštou v štáte Keystone menej náchylné na podvody,” povedal. “Budeme bojovať a vyhrávať!”


Pennsylvánia, verná svojmu názvu Keystone State, viac ako ktorýkoľvek iný štát rozhodne o tom, kto vyhrá tohtoročné prezidentské preteky.

Bez jej 19 hlasov v kolégiu voliteľov bude musieť Trump nielen navliecť niť víťazstvom v republikánsky orientovaných štátoch ako Severná Karolína a Georgia, ale bude musieť získať aj Arizonu a Nevadu, ktoré naposledy prehral. A aj potom by mal iba 268 hlasov. Stále by musel vyhrať tradičný demokratický štát ako New Hampshire (4 hlasy v kolégiu voliteľov), Wisconsin (10) alebo Michigan (15). Ale s Pensylvániou v jeho kolónke stačí Trumpovi udržať Severnú Karolínu a Georgiu a je na magickom čísle 270.

Mojou predpoveďou je, že bez ohľadu na to, aký veľký náskok môže mať Trump v Pensylvánii počas volebnej noci, bude to úplne posledný štát, ktorý poskytne svoje výsledky. A ako tvrdia médiá, víťaza nebudeme mať až do stredy 6. novembra popoludní. Na krajinu, ktorá sa označuje za popredného svetového ochrancu demokracie, sú Spojené štáty tak pokrytecké, ako len môžu byť, keď ide o ich vlastné voľby.