Parents-protest-810x500.jpg

Skupina za život tvrdí, že zákony o právach rodičov "zachránia životy" tým, že ochránia deti pred "prebudenými učiteľmi

9
Kultúra života

Kanadská’najvyššia pro-life skupina zdôraznila dôležitosť a naliehavosť toho, aby vlády provincií prijali a uzákonili zákony o rodičovskom súhlase tvárou v tvár indoktrinácii LGBT v školách, a uviedla, že to v skutočnosti “zachráni životy” detí, pretože to umožní “mame a otcovi” robiť rodičovstvo namiesto “prebudených učiteľov.”

“Zakotvenie zákonov o rodičovskom súhlase zachraňuje životy, pretože zabezpečuje, že tí, ktorí majú deti najradšej - mama a otec - im budú môcť poskytnúť rozhodujúce, láskyplné vedenie, povedal pre LifeSiteNews riaditeľ politických operácií Campaign Life Coalition (CLC) Jack Fonseca.

Fonseca vyzdvihol dôležitosť toho, aby “mama aj otec” boli hlavnými učiteľmi svojich detí.

“Keď sa mama a otec môžu venovať výchove namiesto toho, aby boli prebudenými učiteľmi, deti sa môžu odkloniť od tejto jedovatej ideológie,” povedal pre LifeSiteNews.

Ako informovalLifeSiteNews, v Kanade a na celom svete narastá indoktrinácia LGBT zameraná na deti, čo vedie Kanaďanov bojujú protiprotestu.

Niektoré provincie, ako napríklad Alberta, New Brunswick, a Saskatchewan,v posledných mesiacoch navrhli právne predpisy, ktoré by posilnili rodičovské práva.

Vlády niektorých provincií čoskoro predstavia legislatívu zameranú na posilnenie rodičovských práv, ako aj na obmedzenie možnosti neplnoletých osôb podstúpiť “operáciu zmeny pohlavia”.

Začiatkom tohto roka premiérka Alberty Danielle Smithová oznámila silnú prorodinnú legislatívu, ktorá posilňuje rodičovské práva a chráni deti pred život meniacimi, takzvanými “operáciami horného a dolného” pohlavia, ako aj inými formami transgender ideológie. Takisto prisľúbila, že na jeseň tohto roka predložízákon, ktorý potvrdí rodičom’ “Bohom danú” autoritu nad ich deťmi.

Fonseca poznamenal, že “jedovatá ideológia” často vedie k “chemickej kastrácii a chirurgickému’nožu pre mnohých.”

“Rodová ideológia presadzovaná v školách vytvára v mysliach mladých ľudí sexuálny zmätok a mnohých vedie na cestu blokátorov puberty, sterilizujúcich hormónov a u niektorých neskôr v živote k chirurgickej amputácii úplne zdravých častí tela,” povedal pre LifeSiteNews.

Fonseca poznamenal, že takzvaná “operácia na zmenu pohlavia” je spojená s “19-násobne vyššou mierou samovrážd podľa rozsiahlej švédskej vládnej štúdie o zdravotných následkoch po operácii [samozvaných] transsexuálov.”

“Naša kampaň na podporu rodičovských práv je dôležitá,” dodal.

CLC stojí na čele boja proti indoktrinácii LGBT, ktorá sa presadzuje v mnohých kanadských’školách. Jedným zo spôsobov, ako proti tejto agende bojujú, sú miestne iniciatívy, ako napríklad letákové kampane, ktoré sa však stretli s odporom.

LifeSiteNews nedávno informovali o tom, ako CLC potešilo, že Kanadská pošta dodržala doručenie niektorých letákov po nedávnom suspendovaní dvoch zamestnancov Kanadskej pošty’ za to, že odmietli doručiť materiály, ktoré vyzývali na “zmenu pohlavia” pre maloletých.