Untitled-42-810x500.png

3 "magické zbrane", ktoré demokrati používajú na ovládanie Ameriky

12
Kultúra smrti

Mao Ce-tung sa rád chválil tromi čarovnými zbraňami, ktoré použil na uchopenie moci, a to propagandou, Ľudovou oslobodzovacou armádou a taktikou jednotného frontu.

Tým mal na mysli, že vymyjete mozgy tým, ktorým môžete, zastrašíte alebo zabijete tých, ktorým nemôžete, a zároveň vytvoríte alebo kooptujete organizácie na podporu revolúcie.

Ukazuje sa, že Kamala Harrisová a Tim Walz majú svoje vlastné tri magické zbrane, ktoré sa od maoistických originálov až tak veľmi nelíšia. Sú to propaganda, lawfare a nastrčené organizácie.

Čítajte: IRS union podporuje Kamalu Harrisovú za prezidentku, odvolávajúc sa na plány na rast federálnej vlády

Režimové médiá – čím mám na mysli všetky sociálne médiá okrem Twitter/X a Truth Social a všetky tlačené médiá okrem New York Post Washington Times – vytvárajú okolo Harrisovej-Walzovej kampane propagandistickú dymovú clonu hodnú čínskej komunistickej strany People’s Daily fawning coverage of Xi Jinping.

Dovoľujú Harrisovej viesť potěmkinovskú kampaň, ktorá je dlhá na pocitovú rétoriku o “radosti” “nádeji” a “zmene” a úplne bez obsahu.

Cieľom je zahmliť Harrisovej” dlhodobé radikálne názory (zrušenie polície, zrušenie ICE, dekriminalizácia imigrácie, odškodnenie otroctva atď. Preto ju médiá nevolajú, ani keď si priamo protirečí.

V jednom nedávnom rozhovore napríklad začala tvrdením, že nebude konfiškovať zbrane, a hneď v ďalšom dychu podrobne opísala, ako chce skonfiškovať útočné zbrane.Jej respondent si však zrejme vzal k srdcu Harrisovo napomenutie, aby sa nezaťažoval tým, čo bolo, a nechal túto dvojzmyselnosť prejsť bez komentára.

Na pokrytectvo jej protikandidáta médiá neupozorňujú. Tim Walz trvá na tom, že jeho Amerika je Amerikou, kde si každý “hľadí svojho, do ktorej mu nič nie je, ” a zároveň tvrdí, že “socializmus jedného človeka’je susedstvo iného človeka’” Jeden záblesk Walzovej’ predstavy o “susedstve” prišiel počas výluk COVID, keď založiť udavačskú linku pre susedov, aby sa navzájom udávali.

Mao, ktorého Čínu Walz obdivuje, bol majstrom propagandy. Počas posledných fáz čínskej občianskej vojny Mao zrazu zapol šarm. Začal tvrdiť, že je veľkým obdivovateľom americkej demokracie. Kritizoval Čankajška ako diktátora a sľuboval, že nová Čína bude demokratická.

Tento trik zafungoval. Americká vojenská pomoc nacionalistom bola pozastavená a niektorí Čankajškovi generáli prešli k Maovi. Keď sa Mao dostal k moci, samozrejme, zosmiešnil tých, ktorí mu naleteli, a vládol ako tyran.

Celá Harris-Walzova propagandistická kampaň, podporovaná hlavnými médiami, je psychopédiou hodnou Maa.

Druhou magickou zbraňou v maoistickom štýle, ktorú Harris-Walzova kampaň využíva, sú nastrčené organizácie. Tak ako ČKS zakladala po celej nacionalistickej Číne odštiepenecké strany a noviny, aby vzbudila dojem širokej podpory, tak aj Harris-Walzova kampaň zakladá nastrčené organizácie s rovnakým cieľom.

Dokazujúc, že ľavičiari majú len zriedka originálnu myšlienku, tieto skupiny často odrážajú oslovenie Trumpovej kampane. V priebehu niekoľkých dní po zorganizovaní “Katolíci pre Trumpa” zrazu vznikla skupina s názvom “Katolíci pre Harrisovú”.

Tak isto, keď Trump získal podporu Fraternal Order of Police, najväčšieho národného odborového zväzu policajtov, sa zázračne zhmotnila pro-Harrisova skupina s názvom “Police Leaders for Community Safety”.

Čítajte: Jack Posobiec rozdáva ružence Tuckerovi Carlsonovi, Alex Jones: ‘Sme v duchovnej vojne’

Novozaložená skupina ­–, ktorá má asi tucet členov –, pochválila Harrisovú za jej angažovanosť v oblasti verejnej bezpečnosti a právneho štátu. Ide o tú istú ženu, ktorá ako kalifornská generálna prokurátorka nechala na slobode ťažkých zločincov, ako senátorka vyplatila kauciu za násilných výtržníkov z BLM a ako viceprezidentka porušila hranice.

V jednom ohľade urobila kampaň Harrisovej-Walzovej CCP lepšie. Po Obamových’stopách sa zmocnili kontroly nad jednou z dvoch hlavných amerických’strán a využívajú ju ako krytie pre svoju marxistickú politiku.

Aby bolo jasné, demokrati sa už desaťročia posúvajú doľava. Bol to Ronald Reagan, ktorý ako prvý povedal, čo nedávno zopakoval aj Robert F. Kennedy mladší, že “neopustil som Demokratickú stranu“. Demokratická strana opustila mňa.

Milióny demokratov si stále neuvedomujú, že ich strana je teraz len o málo viac ako krycia organizácia marxistov, ktorí riadia túto šou, alebo že ich vedie kandidátka, ktorá si svoju pozíciu zabezpečila tichým prevratom.

Kampaň Harrisovej-Walzovej neovláda nič, čo by sa dalo porovnať s treťou čarovnou zbraňou Maa’- Ľudovooslobodzovacou armádou. To však neznamená, že sa nesnažili postupovať podľa typického komunistického vzoru - dvoriť malým nespokojným skupinám a pokúsiť sa ich premeniť na úderné jednotky, ktoré potrebujú na zastrašenie väčšieho počtu obyvateľov. Ale spomínané skupiny, soy boys z Antify a rabujúci z BLM, urobili len o málo viac, než že podpaľovali budovy vo vlastných štvrtiach, pričom všetky sa nachádzajú&nbspv mestách kontrolovaných demokratmi.

Ale to, čo majú, je boj proti zákonom.

Za každým zo siedmich prebiehajúcich súdnych procesov proti Donaldovi Trumpovi sa skrýva falanga demokratických právnikov a politikov, ktorí vedú proti bývalému prezidentovi akúsi právnu a politickú partizánsku vojnu, snažia sa oslabiť jeho odhodlanie a vyčerpať jeho zdroje. Keď prehrajú jednu právnu bitku, otvoria ďalší front v tejto prebiehajúcej vyčerpávajúcej vojne.

Vojna, ako slávne vyhlásil nemecký stratég Clauswitz, je pokračovaním politiky inými prostriedkami. Pre marxistov, ktorí ovládli Demokratickú stranu, je právna vojna pokračovaním politiky inými prostriedkami.

A rovnako tak, dá sa podozrievať, aj atentáty.

Čítajte: Nová Trumpova kampaňová reklama: ‘Kamala je pre nich/ich. Prezident Trump je pre vás.’

Nie jeden, ale dva pokusy o atentát na Trumpa’sa doteraz odohrali, pričom každý z nich bol výsledkom série zlyhaní americkej tajnej služby, ktoré sú také nevysvetliteľné, že sa takmer zdajú byť zámerné. Nehovoriac o “mechanických problémoch”, ktoré prinútili Trumpove lietadlá aj lietadlá JD Vance’ núdzovo pristáť. Zdá sa, že lietadlá s demokratickými politikmi z nejakého dôvodu podobné problémy nemajú.

Vzdor tomu všetkému sa zdá, že Trump v novembri smeruje k víťazstvu. Ale aj keď zvíťazí s prehľadom v kolégiu voliteľov a získa hlasy voličov, nečakajte, že marxisti odídu potichu. Nikdy to nerobia. Na stole budú ďalšie nepokoje, pokusy o atentát, vojny, a dokonca aj federálne povstanie – zinscenované povstanie 6. januára 2025 –

Teraz môžete všetky paralely medzi americkými’marxistami a Maovými’tromi magickými zbraňami odmietnuť ako obyčajnú náhodu a domnienku, ak máte taký sklon. Ja však vidím istý vzorec.

A ten sa až tak veľmi nelíši od vzoru, ktorý ČKS využíva na uchopenie a udržanie moci v Číne už 75 rokov.

Steven W. Mosher je prezidentom Inštitútu pre výskum populácie a autorom knihy Diabol a komunistická Čína.