Joshua-Freyermuth-810x500.jpg

Bezdomovec, ktorý sa pokúsil uniesť 11-ročného chlapca na dvore pred domom, bol zatknutý

17
Kultúra smrti

V Ohiu zatkli bezdomovca, ktorý sa údajne neúspešne pokúsil uniesť 11-ročného chlapca, a to len niekoľko dní po tom, ako bol prepustený po zatknutí za drogy.

Miestny spravodajský kanál WOIO informoval, že v nedeľu večer 22. septembra bol zatknutý 39-ročný muž menom Joshua Freyermuth, ktorý sa pokúsil vylákať dieťa z jeho dvora tvrdením: “Musím sa s tebou porozprávať,” a potom sa pokúsil dieťa chytiť, keď odmietlo. Chlapec sa únosu vyhol, pričom mu pomohol rodinný pes, ktorý na útočníka zaútočil.

“Keď chytil môjho syna“za ruku, môj pes ho napadol a potom sa potkol späť zo schodov,” hovorí Zachery Thurmond, otec chlapca”Odkopol si podpätky, môj syn povedal, že má biele vysoké podpätky, a potom sa rozbehol po ulici.”Freyermuth bol predchádzajúci piatok zatknutý za prechovávanie drog, ale bol prepustený.

V súčasnosti je zadržaný na kauciu 100 000 dolárov za obvinenie z trestného činu pokusu o únos, Freyermuth tvrdí, že v tom čase ani nebol na mieste činu a bol u priateľa’ktorý môže potvrdiť jeho alibi. Polícia pokračuje vo vyšetrovaní.

Incident vzbudil celoštátnu pozornosť vzhľadom na status podozrivého’crossdressera. Muž, ktorý podľa polície žije zo svojho auta a ktorý sa tiež prihlasujek menu “Vicky”, má na fotografii z miesta činu blond parochňu, rúž, šaty a perlový náhrdelník. Zatiaľ nie je známe, či sa identifikuje ako transgender alebo sa na dragovaní zúčastňuje z iných dôvodov. 

Akkoľvek všetci v americkej politike údajne odsudzujú sexuálne obťažovanie detí, toto nie je zďaleka prvý prípad anekdotického spojenia medzi pohlavnou “fluiditou” a predátormi. 

Príbehová hodina kráľovnej dračice, napríklad celonárodný trend podujatí, na ktorých crossdresseri čítajú deťom knihy, často vo verejných knižniciach, s cieľom indoktrinovať deti do “queer” ideológie, sa dostal pod paľbu kritiky pre niekoľko prípadov odsúdených pedofilov a prostitútok medzi jej členmi a v januári tohto roku bol bývalý výkonný riaditeľ kalifornskej LGBT organizácie medzi viac ako desiatkou mužov zatknutých pri nedávnej operácii za pokusy o nabádanie na sex s deťmi.

Najšokujúcejšie však je, že ľavicoví aktivisti sú známi tým, že sa stavajú proti snahám o potláčanie takýchto trestných činov. Aj v januári takzvaní obhajcovia LGBT napadli floridských republikánov za to, že navrhli prísnejšie tresty za “prípravu alebo nabádanie dieťaťa na sexuálnu aktivitu prostredníctvom otvorenej sexuálne tematizovanej komunikácie s dieťaťom alebo v správaní s dieťaťom alebo v pozorovaní dieťaťa bez povolenia rodiča alebo zákonného zástupcu dieťaťa’.”  

Tento rok v lete kalifornskí demokrati rozporcovali legislatívu, ktorá mala sprísniť tresty za vedomú účasť na sexu s prostitútkou, ktorá nie je dospelá.