shutterstock_1868399098-e1714661444748-810x500.jpg

Švajčiarsko vyplatilo 15-tisíc dolárov obeti zranenia spôsobeného vakcínou COVID

26
Kultúra smrti

Občania USA:

Švajčiarsko konečne vyplatí prvú obeť experimentálnych vakcín COVID-19.

Vôbec po prvýkrát vo Švajčiarsku dostane človek od vlády finančné odškodnenie za zranenia, ktoré mu vznikli v dôsledku experimentálnych vakcín COVID-19.

Podľa miestnych správ hovorca švajčiarskeho’Federálneho ministerstva vnútra (FDHA) potvrdil, že ministerstvo schválilo prvé odškodnenie. Osoba zranená experimentálnou injekciou, ktorá nebola menovaná a ktorej zranenia neboli uvedené, dostane 12 500 švajčiarskych frankov (14 696 USD) ako odškodné a ďalších 1 360 (1 598 USD) ako náhradu škody.

“Zatiaľ bola schválená jedna žiadosť,” hovorca uviedol pre miestne médiá a vysvetlil, že výška odškodnenia úspešného žiadateľa je viazaná na závažnosť zranenia osoby”pričom je potrebné najprv preukázať príčinnú súvislosť medzi zdravotnými problémami žiadateľa”a experimentálnymi injekciami COVID-19.

V súčasnosti švajčiarske ministerstvo vnútra’dostalo 320 žiadostí o odškodnenie za zranenia spôsobené vakcínou a podľa Swissinfo.ch čaká na schválenie 50 žiadostí, z ktorých 30 sa starostlivo posudzuje.

V decembri 2020 švajčiarska vláda tlačila na ľudí, aby sa dali “zaočkovať” proti COVID, a to aj napriek hláseniam o nežiaducich vedľajších účinkoch experimentálnych očkovacích látok.

Ako rozsiahlo informoval portál LifeSiteNews, očkovacie látky COVID s prímesou potratov, hoci ich vlády na celom svete predávajú ako “bezpečné a účinné,”, boli spojené s mnohými závažnými vedľajšími účinkami.

An analýza 99 miliónov ľudí v ôsmich krajinách uverejnená vo februári v časopise Vaccine “zaznamenala výrazne vyššie riziko myokarditídy po prvej, druhej a tretej dávke” očkovacích látok COVID na báze mRNA, ako aj príznaky zvýšeného rizika “perikarditídy, Guillainovho-Barrovhoé syndrómu a trombózy mozgových žíl” a ďalšie “potenciálne bezpečnostné signály, ktoré si vyžadujú ďalšie skúmanie.” V apríli bolo americké Centrum pre kontrolu a prevenciu chorôb súdnym príkazom donútené zverejniť 780 000 predtým nezverejnených hlásení o závažných nežiaducich reakciách a štúdia z Japonska zistila “štatisticky významný nárast” úmrtí na rakovinu po tretích dávkach injekcií COVID-19 na báze mRNA a ponúkla niekoľko teórií príčinnej súvislosti.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudký nárast nadmernej úmrtnosti