GettyImages-1430436143-810x500.jpg

Alabama sa na Najvyššom súde pripojila k obhajobe zákazu "zmeny pohlavia" detí v štáte Tennessee

8
Kultúra života

Modlite sa, aby bol James Younger chránený pred transrodovým zmrzačením:

Alabamský republikánsky generálny prokurátor Steve Marshall predložil Najvyššiemu súdu USA spis amicus na podporu zákona Tennessee’zakazujúceho chirurgickú a chemickú “transformáciu” neplnoletých osôb s pohlavnou zmenou, pričom sa odvoláva na predchádzajúce zistenia Alabamy’o snahe Bidenovej administratívy’manipulovať s vedou na podporu svojej preferovanej politiky.

V marci 2023 guvernér Tennessee. Bill Lee podpísal zákon SB1, ktorý zakazuje podrobovať neplnoleté osoby chirurgickým alebo chemickým “zásahom na zmenu pohlavia”, ako sú blokátory puberty, hormóny na zmenu pohlavia a mutilujúce operácie. 

LGBT aktivisti podali žalobu a v septembri minulého roka trojčlenný senát 6. obvodného odvolacieho súdu rozhodol, že zákon sa môže uplatňovať, keďže zistil dostatok dôkazov spájajúcich blokátory puberty so škodlivými účinkami. Bidenova administratíva sa proti tomuto rozhodnutiu odvolala na najvyšší súd krajiny, ktorý začiatkom tohto mesiaca potvrdil, že v decembri začne vypočúvať ústne argumenty v tejto veci.

Pätnásteho októbra Marshallov’úrad oznámil svoje súťažný spis, v ktorom žiada Súdny dvor, aby sa postavil na stranu Tennessee, a ponúka dôkazy, ktoré jeho úrad predtým odhalil.

O čom LifeSiteNews informovali v júnia júl, prostredníctvom procesu odhaľovania súdneho sporu o alabamský zákon podobný SB1, štát odhalil e-maily, ktoré naznačujú, že krížom-krážom Bidenova asistentka ministra zdravotníctva & Human Services (HHS) Richarda “Rachel” Levineho tlačila na “World Professional Association for Transgender Health” (WPATH), aby urýchlene schválila SOC-8 [WPATH’Standards of Care Version 8], vrátane jeho zrušenia usmernení o minimálnom veku pre tzv. procedúry “zmeny pohlavia” kvôli ich potenciálnym politickým dôsledkom.

Emaily ďalej naznačovali, že formulácia WPATH’vyhlasujúca “procedúry zmeny pohlavia” za “medicínsky nevyhnutné” bola určená ako “nástroj” na vyvíjanie tlaku na poisťovne, aby ich hradili.

“Interné dokumenty federálnej vlády a radikálnych advokačných skupín ukázali, že Bidenova-Harrisova administratíva, ‘právnici sociálnej spravodlivosti’ a samozvaní lekárski ‘experti’ manipulovali s lekárskymi smernicami s cieľom presvedčiť súdy, aby zrušili vekové hranice pre sterilizačné chemické [lieky] a operácie detí,” povedal Marshall.

“Niet divu, že ministerstvo spravodlivosti tak tvrdo bojovalo za zastavenie zisťovania v prípade Alabama’. Administratíva tajne pomáhala vytvárať tieto údajne ‘na dôkazoch založené’ usmernenia a vedela, že za nimi stojí len veľmi málo dôkazov, ale napriek tomu povedala súdom, aby sa nimi riadili,” dodal. “Žiadame Najvyšší súd, aby odmietol cynický argument administratívy, že ústava teraz nariaďuje štátom ako Alabama a Tennessee používať tieto usmernenia na poškodzovanie detí.” 

Dalšími, ktorí podali amicus briefs na podporu Tennessee, sú Partners for Ethical Care, zastupujúca rodičov, ktorých deti utrpeli zavádzaním pri “prechode,” Konferencia katolíckych biskupov Spojených štátov amerických, ktorá uvádza morálne argumenty proti “transformácii” maloletých a varuje pred možným ohrozením slobôd tých, ktorí majú námietky, ak by bol zákon v Tennessee zrušený; a koalícia pro-rodinných lekárskych združení, ktorá predložila na dôkazoch založené argumenty, že “prechod” maloletých spôsobuje vážne škody.

významné množstvo dôkazov ukazuje, že “potvrdenie” zámeny pohlavia prináša vážne škody, najmä ak sa vykonáva u vnímavých detí, ktoré nemajú dostatočný mentálny vývoj, emocionálnu zrelosť a životné skúsenosti, aby zvážili dlhodobé dôsledky rozhodnutí, ktoré sa im vnucujú, alebo úplné vedomosti o dlhodobých účinkoch život meniacich, fyzicky transformujúcich a často nezvratných chirurgických a chemických zákrokov.

Štúdie zistili, že viac ako 80 percent detí trpiacich rodovou dysfóriou z nej do konca dospievania samy vyrastú a že “prechod” postupy, vrátane “chirurgickej zmeny”, nedokážu vyriešiť pohlavne zmätených jedincov’ zvýšený sklon k sebapoškodzovaniu a samovraždám– a  dokonca ju ešte zhoršujú, a to aj tým, že posilňujú ich zmätenosť a zanedbávajú skutočné základné príčiny ich duševných bojov.

Mnohí často ignorovaní “detransitioners,” jednotlivci, ktorí sa pokúšali žiť pod inou “rodovou identitou” predtým, než prijali svoje pohlavie, svedčia o fyzickej a psychickej ujme, ktorú spôsobuje posilňovanie zámeny pohlaví, ako aj o zaujatosti a nedbanlivosti zdravotníckych zariadení v tejto oblasti, z ktorých mnohé pristupujú k svojej profesii aktivisticky a prípady začínajú s vopred určeným záverom v prospech “prechodu".”

“Lekári potvrdzujúci rodovú príslušnosť” boli tiež zachytení na videu, ako priznávajú staromódnejšie motívy takýchto zákrokov, ako napríklad pri 2022 exposé o Vanderbilt University Medical Center’Klinike pre transrodové zdravie, kde doktorka Shayne Sebold Taylorová otvorene povedala, že “tieto operácie zarábajú veľa peňazí.”

Oponenti transrodovej ideológie dúfajú, že Najvyšší súd rozhodne v prospech Tennessee’a vytvorí celoštátny precedens chrániaci právo každého štátu’na rovnaké rozhodnutie, vzhľadom na to, že šiesti z jeho deviatich súčasných sudcov boli vymenovaní republikánskymi prezidentmi, hoci súčasný súd’má smiešne výsledky.

Modlite sa, aby James Younger bol chránený pred transrodovým zmrzačením: Pripojte sa k nášmu modlitebnému záväzku