musk-1-810x500.jpg

Elon Musk vyhlásil "vojnu" kvôli sprisahaniu s cieľom "zabiť" X mimovládnou organizáciou spojenou s Kamalou Harrisovou a Keirom Starmerom

12
Neutral

Kanaďania: Pošlite naliehavú správu zákonodarcom a vyzvite ich, aby zastavili Trudeauov ‘Online Harms Act 

Najúspešnejší Afroameričan na svete Elon Musk vyhlásil, že “toto je vojna po tom, čo bol odhalený plán “zabiť Twitter (teraz X).

Zverejnené dokumenty, ktoré zverejnili novinári Matt Taibbi a Paul Thacker v súboroch Twitter, ukazujú, ako mimovládna organizácia prepojená na Kamalu Harrisovú aj britského premiéra Keira Starmera v “skutočnom príbehu o zahraničnom zasahovaní do volieb.”

Príbeh o zasahovaní do volieb sa prevalil po príspevku britského užívateľa X Maxa, Fakt, ktorý viedol jedného liberálneho mediálneho komentátora, aby vyjadril ľútosť nad rastúcou silou jednotlivých hlasov na platforme slobody prejavu, ktorú odsúdil ako “meme-to story-to-diplomatic incident pipeline”

Ako Taibbi a Thacker informovali 22. októbra: “Interné dokumenty z Centrum pre boj proti digitálnej nenávistiktorého zakladateľom je britský politický agent Morgan McSweeney, teraz poradca kampane Kamaly Harrisovej – ukazujú, že skupina plánuje písomne zabiť “Muskov’Twitter” a zároveň posilniť väzby s Bidenovou/Harrisovou administratívou a demokratmi, ako je senátorka Amy Klobucharová, ktorá má zaviedla viacero návrhov zákonov na reguláciu online ‘dezinformácií.’”

Po zverejnení správy reagoval majiteľ spoločnosti X Elon Musk tromi výbušnými slovami:

Centrum pre boj proti digitálnej nenávisti (CCDH) je pro-cenzúrna nátlaková skupina a “spojenec premiéra Keira Starmera’Labour Party,” podľa spoločnej správy. McSweeney, ktorý túto skupinu založil, má také úzke väzby na Demokratickú stranu, že Politico ju označil za “sesterské strany labouristov a demokratov.”

Úniky informácií odhaľujú partnerstvo medzi britskou Labouristickou stranou a Demokratmi, ktoré má naplniť plán, ktorý sa pripravoval už niekoľko mesiacov – zbaviť globalistov na oboch stranách Atlantiku platformy Elona Muska’slobodného slova.

V USA, sa v správe uvádza, že CCDH v minulosti uskutočnila “viacero úspešných bojkotov mediálnych osobností naprieč celým spektrom”; s pokusmi o zatvorenie časopisov The Federalist a Zerohedge prostredníctvom dnes už neexistujúceho amerického CCDH cutout Stop Funding Fake News. Skupina McSweeney’s sa snažila priamo odstaviť Substack kvôli tvrdeniam, že zverejnil “dezinformácie” o takzvaných mRNA “vakcínach COVID-19.”

Tá istá taktika sa teraz používa proti X, pokračuje správa: “Teraz rozrastajúca sa washingtonská kancelária CCDH’pracuje na podobných plánoch, aby ‘zničila’ online prítomnosť demokratických rivalov, ako je Musk, útokom na príjmy z reklamy X’

Čítajte: Elon Musk povedal preživšiemu potrat, že potrat v neskoršom štádiu je ‘vražda’

Kým Donald Trump mal počas výkonu funkcie prezidenta zakázaný prístup na platformu, Musk’v čase svojho pôsobenia sa miliardár, ktorý vypúšťa rakety, dostal do konfliktu priamo s U.K. K. premiérom Keirom Starmerom kvôli drakonickému “dvojstupňovému” policajnému režimu.

Musk sa opísalo Starmerovi, že chce “sovietsku Britániu,” vyjadril alarm na Britov “zatknutých za príspevky na Facebooku.”Zdá sa, že Muskovi už bola vyhlásená vojna a jeho poznámka bola skôr potvrdením už dobre rozbehnutého nepriateľstva.

Je to už druhý pokus o atentát na túto platformu. Tento krok nasleduje po snahách Ligy proti hanobeniu (ADL) z roku 2023 o “zabitie tejto platformy,” ktorá vyvíjala tlak na inzerentov, aby X ” odfinancovali; čo viedlo k odhadovanej straty vo výške 22 miliárd dolárov.

V príspevku zo 4. septembra 2023 Musk tvrdil, že liga sa “snaží túto platformu zabiť tým, že ju falošne obviňuje & mňa z antisemitizmu.” Musk hrozil, že zažaluje Ligu proti hanobeniu – za jeho ohováranie a za obrovské straty príjmov vyplývajúce z jej hanlivej kampane.

Odhalili sa dôkazy o väzbách na “Deep State” v sprisahaní s cieľom “zabiť Twitter”, ktoré ukazujú, že predseda CCDH’je zároveň členom Atlantickej rady.

Ako Mike Benz reportovalv júli 2023, “Predsedom predstavenstva CCDH’je Simon Clark, priamo z Atlantickej rady’Digital Forensic Lab. Atlantická rada má vo svojom predstavenstve 7 bývalých riaditeľov CIA a financuje ju ministerstvo zahraničných vecí Spojeného kráľovstva (a ministerstvo zahraničných vecí USA a ministerstvo obrany USA.”

Benz, známy kritik a analytik Deep State, ukázal, že “antidezinformačná” skupina”bývalý šéf komunikácie bol “samozvaným agentom CIA.”

Jeho dôkazy ukazujú, že táto britskou vládou podporovaná cenzúrna skupina je prostredníctvom Atlantickej rady prepojená aj na Bidenovu rodinnú väzbu na Barimu.

“Atlantická rada bola tiež priamo spojená s Burisou a mala priamu spoluprácu s DHS na cenzúre Trumpových priaznivcov pred voľbami v roku 2020,” uviedol Benz v post 22. októbra a dodal, že Atlantická rada má “vo svojom predstavenstve 7 riaditeľov CIA.”

Splán umlčať poprednú svetovú platformu pre slobodu prejavu odhaľuje hlbokú sieť koordinácie vlády Spojeného kráľovstva a USA prostredníctvom jej mnohých splnomocnencov s cieľom zničiť akékoľvek spochybnenie jej naratívnej kontroly.

Hĺbková reportáž spoločnosti Zerohedge, ktorá vlani prežila útok CCDH na vypnutie, ukazuje dych vyrážajúcu sieť tajných a otvorených operácií s obrovskou mocou v USA.USA siahajúcou roky dozadu.

Zerohedge zverejnil dôkazy o kampani CCDH v roku 2020, ktorá usmerňovala generálnych prokurátorov štátov, aby deplatformovali “Dezinformačný tucet” dvanástich popredných “kritikov COVID” vakcín” vrátane Roberta F. Kennedyho Jr.

Ako uvádza Zerohedge, “Toto sú však len viditeľné časti britskej invázie. McSweeneyho’Labour Together pôsobí v USA už niekoľko rokov prostredníctvom CCDH.”

Toto transatlantické sprisahanie však presahuje rámec podnikania v oblasti obmedzovania prejavu – a defundovania tých, ktorí bránia jeho slobodu. Správy teraz poukazujú na priame zasahovanie do prezidentských volieb v USA.

Čítajte: Pripravuje spravodajský aparát USA verejnosť na ďalšie zasahovanie do volieb?

Kampaň Trumpa-Vancea podala sťažnosť na Federálnu volebnú komisiu proti Starmerovej’vládnucej Labouristickej strane po tom, ako zverejnila kroky na “nábor a vysielanie … členov krajne ľavicovej strany”členov, aby agitovali za Kamalu Harrisovú “v rozhodujúcich bojových štátoch.”

V vyhlásení s názvom “Briti prichádzajú!” spolumanažérka Trumpovej kampane Susie Wilesová uviedla “neúspešná Harrisova kampaň sa snaží získať zahraničný vplyv, aby posilnila svoje radikálne posolstvo” – a obvinila, že sa to rovná “zasahovaniu do volieb.”

Tento krok prichádza spolu so správami, ktoré porovnávajú obe Trump a Elon Musk Hitlerovi. Musk na obvinenie v nemeckom’Der Spiegel reagoval vtipným tweetom, ktorý okamžite použila CNN na jeho opätovnú hitlerizáciu.

Odhalenie tohto druhého sprisahania s cieľom “zabiť Twitter” ukazuje, že Elon Musk, Robert F. Kennedy a teraz aj samotní Trump a Vance sú priamo terčom globalistického “Grand Atlantic Alliance” a jej skrytých i otvorených agentov.

Toto sa rovná misii nielen proti týmto mužom, ale aj proti režimovo kritickým médiám z celéhopolitického spektra. Ide o škandál, ktorý odhaľuje mechanizmus, ktorým sa má zabezpečiť trvalá vláda.

Muskovým’vyhlásením padli prvé výstrely vo vojne o budúcnosť slobody slova – a o samotnú podstatu slobodného sveta.

Kanaďania: Pošlite naliehavú správu zákonodarcom s výzvou, aby zastavili Trudeau’‘Online Harms Act’