COVID-MNRA-VAX-e1701949241254-810x500.jpg

Prepustená lekárka z pohotovosti žaluje nemocnicu, ktorá jej odmietla udeliť náboženskú výnimku na injekcie COVID s prímesou potratov

16
Kultúra života

Dvadsaťdeväťročná lekárka z pohotovosti žaluje zdravotnícke centrum Tufts za to, že ju prepustilo po tom, ako odmietla vakcínu COVID-19, proti ktorej užívaniu namietala najmä z morálnych dôvodov kvôli použitiu potratených plodových buniek.

Universal Hub uviedol, že Tufts prepustil 61-ročnú doktorku Theresu Gabanovú v decembri 2021 po tom, ako zamietol jej žiadosť o náboženskú výnimku z vtedy platného nariadenia o vakcíne COVID. Očkovanie odmietla predovšetkým preto, že podľa jej slov “(t)ejto posvätnosť ľudského života, vrátane nenarodeného, je hlavným princípom mojej viery. Použitie tejto vakcíny je porušením mojej viery, ” a tvrdí, že nemocnica chcela mať aj zámienku na jej prepustenie, aby sa vyhla vyplácaniu dôchodkových dávok, ktoré by jej patrili, keby zostala pracovať ešte niekoľko rokov.

Gabana žiada celkovo 6 miliónov dolárov, aby nemocnicu odradila od rovnakého zaobchádzania s ďalšími zamestnancami, ako aj za “extrémne utrpenie, obrovské množstvo stresu, úzkosti, bezsenných nocí a hlboký, neutíchajúci smútok, keď si uvedomila, že si bude musieť vybrať medzi svojím úprimným náboženským presvedčením a prácou, ktorú milovala.”

Univerzálny Hub problém formuloval tak, že Gabana len “verí, že vakcíny pochádzajú z potratených plodov,” čo sa obhajcovia dlho snažili bagatelizovať, ale súvislosť je preukázaný fakt, nie len “presvedčenie.

Podľa podrobný prehľad pro-life inštitútu Charlotte Lozier, spoločnosti Pfizer, Moderna a Johnson & Johnson použili potratené plodové bunky vo fáze testovania vakcín’ a Johnson & Johnson použil bunky aj vo fáze návrhu a vývoja a výroby. Americká asociácia pre rozvoj vedy’časopis Science sa priznala k tomu istému a dokonca aj ľavicový portál na overovanie faktov Snopes priznáva, že tvrdenie “že takéto bunkové línie boli použité pri vývoji vakcín COVID-19 je presné.”

Morálne výhrady sú len jedným z dôvodov prebiehajúceho sporu, popri veľké množstvo dôkazov identifikujúcich významné riziká vakcín COVID, ktoré boli vyvinuté a preskúmané v frakcii čas vakcín zvyčajne trvá v rámci iniciatívy Trumpovej administratívy’Operation Warp Speed.

Federálny systém hlásenia nežiaducich udalostí vakcín (VAERS) zaznamenáva okrem iných ochorení k 4. októbru 37 966 úmrtí, 218 241 hospitalizácií, 21 952 infarktov a 28 641 prípadov myokarditídy a perikarditídy. Výskumníci amerického Centra pre kontrolu a prevenciu chorôb (CDC) rozpoznali “vysokú mieru overenia hlásení myokarditídy do VAERS po očkovaní vakcínou COVID-19 na báze mRNA,” čo viedlo k záveru, že “podhodnotenie hlásení je pravdepodobnejšie” ako nadhodnotenie.

An analýza 99 miliónov ľudí v ôsmich krajinách uverejnená vo februári v časopise Vaccine “zaznamenala výrazne vyššie riziko myokarditídy po prvej, druhej a tretej dávke” vakcín COVID na báze mRNA, ako aj známky zvýšeného rizika “perikarditídy, Guillainovho-Barrovhoé syndrómu a trombózy mozgových žilových dutín” a ďalšie “potenciálne bezpečnostné signály, ktoré si vyžadujú ďalšie skúmanie.” V apríli bolo CDC prinútené na základe súdneho rozhodnutia zverejniť 780 000 predtým nezverejnených hlásení o závažných nežiaducich účinkoch a štúdia z Japonska zistila “štatisticky významný nárast” úmrtí na rakovinu po tretích dávkach vakcín COVID-19 na báze mRNA a ponúkla niekoľko teórií príčinnej súvislosti.

Na Floride má prebiehajúce vyšetrovanie veľkej poroty v súvislosti s vakcínami’ výrobcov zverejniť očakávanú správu o očkovaní a bola podaná žaloba zo strany štátu Kansas, v ktorej sa spoločnosť Pfizer obviňuje zo zavádzania, pretože očkovania označuje za “bezpečné a účinné;

.