Zúfalá zadala do vyhľadávača potratová klinika. Dnes má krásneho syna

1,094
Kultúra života

Každý deň počúvame príbehy matiek a otcov, ktorým zmenila život internetová stránka Online for Life. Často ide o jednotlivcov, ktorí čelia neplánovanému tehotenstvu a veria, že potrat je ich jedinou možnosťou. Vďaka internetovému vyhľadávaniu - ktoré je prvým miestom, kde ženy a muži premýšľajúci o potrate hľadajú informácie a pomoc - sa môžu spojiť s jedným z tehotenských zdravotníckych centier organizácie Online for Life a dohodnúť si stretnutie. Po príchode do centra ich súcitný a milujúci zamestnanec povzbudzuje slovami nádeje a poskytuje im užitočné informácie o ich tehotenstve.

Každý príbeh o matke alebo otcovi, ktorí sa rozhodli pre život je hoden oslavy, niektoré príbehy sú však také inšpirujúce, že cítime potrebu sa o ne podeliť s celým svetom. Toto je jeden z takýchto príbehov.

Príbeh DeAnn nám pripomína, že v každej situácii existuje nádej. Aj keď sa jej zdalo, že je v bezútešnej a zúfalej situácii, súcitný personál v jednom z tehotenských zdravotníckych centier organizácie Online for Life jej pomohol vidieť, že neplánované tehotenstvo neznamenalo koniec jej snov. „Moji priatelia mi hovorili všetko, čo nemôžem robiť ... ale táto pani ma proste povzbudzovala a hovorila mi všetko, čo som mohla robiť,“ hovorí DeAnn, keď  opisuje pracovníčku v tehotenskom centre, ktoré zachraňuje životy.

Dnes má DeAnn nádherného synčeka, ktorý je svetlom jej života. „Stále mám svoje sny. Budem sa proste musieť viac snažiť, aby som ich dosiahla,“ hovorí s očakávaním.

Vďaka jedinečnej kombinácii súcitu a technológie pomohla stránka Online for Life preukázateľne zachrániť viac ako 2300 detí pred potratmi - a mnohé z nich delilo od plánovaného potratu len pár dní, dokonca len niekoľko hodín. Ak sa chcete dozvedieť viac o tom, ako sa môžete zapojiť do pomoci ženám, ako je DeAnn, navštívte stránku http://onlineforlife.org/.