Maskovaná sterilizácia v Keni

1,758
Kultúra smrti

Ale ja chcem mať viac detí!“ Týchto šesť slov stačí na to, aby vyviedli z rovnováhy akéhokoľvek pracovníka Populačného fondu OSN v Afrike pretláčajúceho prostriedky vyvolávajúce potrat. A presne týchto šesť slov často zaznieva z úst kenských žien.

Z pohľadu zástupcov OSN, ktorí propagujú tabletky vyvolávajúce potrat, je to ešte horšie – týchto šesť slov často hovoria kenské ženy, ktoré už niekoľko detí majú!

Miera pôrodnosti v Keni je 3,5 dieťa napriek ľahko dostupnej a bezplatnej antikoncepcii a a aj napriek rozšírenému povedomiu o antikoncepčných metódach. Ukazuje sa, že v Keni ženy nechcú „pomoc“ týchto kontrolórov populácie. Namiesto toho chcú viac detí!

To však kontrolórov populácie v Keni neodrádza. Mnohí sa obávajú, že sa teraz uchyľujú k „maskovanej sterilizácii“ - čo je ďalšia vec, ku ktorej sa znížili tí, čo chcú kontrolovať populáciu.

Keďže toľko kenských žien odmieta „pomoc“ kontrolórov populácie, katolícki biskupi v Keni sa domnievajú, že sa na kenských ženách vykonáva „maskovaná sterilizácia“. (Fotografia hore je ilustračná kvôli ochrane súkromia týchto žien.) Podľa nich k tomuto dochádza takto:

Kontrolóri populácie pridali do legitímneho liečiva (očkovacej látky proti tetanu) hormón beta-hCG. Ten je osvedčeným prostriedkom na vyvolanie potratu, na sterilizáciu žien a zabíjanie nenarodených detí. Tento „liek“ na zabíjanie detí dávajú kenským ženám bez ich vedomia či súhlasu.

Ak ste si doteraz mysleli, že kontrolóri populácie nemôžu klesnúť ešte viac, omyl. Môžu.

Budeme sa snažiť, aby sa táto hororová šou skončila. Tu je návod.

Na žiadosť katolíckych biskupov Kene Population Research Institute (PRI) pošle do Kene jedného z popredných svetových epidemiológov spolu s jeho asistentmi. Lekársky tím zabezpečí a povedie vedecké prešetrenie tejto sterilizačnej krízy - vyšetrovanie, ktoré prakticky určite preukáže, že kenské ženy trpia sterilizáciou prostredníctvom „obohatenej“ vakcíny proti tetanu.

Katolícki biskupi sú presvedčení, že lekári v Keni v súkromí priznávajú, že kontrolóri populácie sa skutočne dopúšťajú násilia, kenská vláda ich však zastrašila, aby mlčali.

Výsledky vyšetrovania budú čoskoro zverejnené. Prosím, podporte tieto vyšetrovania akýmkoľvek možným spôsobom. Ako kontrolný fakt si neskôr prečítajte správu, ktorá - a to si môžete byť istí – narobí poriadny rozruch!