medzi zástancami pro-life a islamskými teroristami vraj nie je „žiadny rozdiel“

944
Kultúra smrti

Obetujte minútu a popremýšľajte o rozdiele medzi priaznivcami pro-life a islamskými teroristami. Jedna skupina chce zachrániť životy; druhá ich berie. Je to naozaj také jednoduché. Tieto dve skupiny nemajú nič spoločné. Islamskí teroristi zabíjajú ľudí po celom svete v chorej túžbe po obeti a je to prejav ich zvráteného fanatizmu, ktoré pachtí po násilí a krvi. Nútia ženy, aby žili ako druhotriedni občania a otroci. Zaväzujú sa k hroznému porušovaniu ľudských práv. Pro-liferi... sa snažia chrániť nenarodené deti.

Každý rozumný človek vie, že tieto dve veci sa vôbec nedajú porovnávať. Ale pre potratovú extrémistku Jodi Jacobson, šéfredaktorku radikálnej pro-potratovej webstránky RH Reality Check, sú pro-liferi presne takí istí ako islamskí teroristi. Pre ňu nie je medzi nimi vôbec žiadny rozdiel.

Všetko to začalo Jacobsonovej pomerne neškodným tweetom:

@Drshow Či už pápež či Mohammed, rabíni, alebo predstavitelia náboženskej pravice v tejto krajine alebo inde - všetci sú zrelí na kritiku.

Ale po tomto rozumnom vyhlásení, s ktorým by súhlasil doslova každý na svete (s výnimkou islamských teroristov, samozrejme), hneď nasleduje to, čo bolo uvedené vyššie.

OK – takže teraz znamená upierať ženám „právo“ na potrat to isté ako ich zabiť, zmrzačiť a väzniť ich? Zachrániť život nenarodeného dieťaťa je to isté ako zabiť stovky a tisíce nevinných ľudí? Žena, ktoré nemôže zabiť svoje nenarodené deti sa podobá žene, ktorá má nos porezaný na kúsky za to, že nenosí závoj alebo je ukameňovaná na smrť, pretože bola znásilnená alebo ju strelili do hlavy preto, že bola odvážna pri snahe získať vzdelanie?

Niekto tu je zrejme oklamaný. A pre Jacobsonovú je ľahké udávať také smiešne porovnanie, keď vedie pohodlný, otitulovaný, bezpečný život v Spojených štátoch, kde sa nemusí starať o pokusy o vraždy, len preto, že dostala vzdelanie; kde nemusí podstúpiť mrzačenia ženských pohlavných orgánov alebo zažiť strach, že by mohla byť ukameňovaná na smrť, pretože mala sex s niekým, kto nie je s ňou ženatý alebo dokonca ak by aj bola zaňho vydatá, ale jej rodina s tým nesúhlasí. Je to typický blahosklonný americký feminizmus: Totiž hovoriť, že možnosť ísť na potrat, je rovnako dôležitá ako právo ženy na to, aby mohla žiť slobodne bez teroristického režimu, ktorý utláča každý jej pohyb alebo žiť v strachu z porušovania ľudských práv zo strany teroristickej skupiny, ktorá je nimi neslávne známa. Neuvedomuje si, čo by sa stalo, keby si takto otvoril ústa pred nimi? Keby sa dokonca zmienila o potrate? Buď je úplne neiformovaná alebo je intelektuálne nečestná.

Jacobsonová tvrdí, že upierať žene potrat je to isté ako upierať žene zdravotnú starostlivosť (povedzte to so mnou: potrat nie je zdravotná starostlivosť), takže je to to isté ako mučenie žien a zabíjanie každého, kto vytŕča z radu. Táto myšlienka je taká absurdné, že máte skutočne chuť premýšľať o tom, či tomu naozaj verí alebo či sa len zúfalo snaží chytiť slamky v úbohej snahe nechať vyzerať zle zástancov pro-life. A naozaj, to hovorí veľa o extrémizme pro-potratového hnutia, o ktorom si nemôžete byť istí, aké ešte v budúcnosti bude.