Eucharistická adorácia - Od viditeľného k neviditeľnému - Trailer

07.11.2013
1940

Kongregácia pre Boží kult a disciplínu sviatostí spolu s Televíziou HM vydala nové DVD ktoré pomôže veriacim znovu objaviť dôležitú úlohu eucharistickej adorácie v živote a poslaní Cirkvi. Je to druhý film zo štyroch a volá sa ,,Od viditeľného k neviditeľnému".  Film zachytáva svedectvá obrátení vďaka eucharistickej adorácii ako aj jej históriu a biblické základy.

Kardinál Antonio Cañizares, ktorý je prefektom Kongregácie pre Boží kult a disciplínu sviatostí značne podporil výrobu tohoto filmu a to hlavne preto, že verí, že "nová evanjelizácia nie je možná bez adorácie".

V interview vo filme hovorí: ,,Nová evanjelizácia má priviesť ľudstvo k sponzaniu Boha ako Boha. Nie len nejakého boha, ale Boha, ktorý sa nám zjavil v osobe Ježiša Krista, vo vtelenom Slove a ktorý ukázal plnosť jeho zjavenia v Jeho vlastnej smrti a zmŕtvychvstaní. Keď chce niekto toto žiť, musí žiť v adorácii."

Okrem vyjadrenia Kardinála Prefekta a životných svedectiev obrátenia vďaka eucharistickej adorácii, Mons. José Ignacio Munilla, biskup mesta San Sebastian(Španielsko), vysvetľuje biblické základy eucharistickej adorácie mimoriadne jasne, Mons. Piero Amenta, prelát Tribunálu Rímskej roty vysvetľuje históriu eucharistickej adorácie a Mons. Marc Aillet, biskup diecézy Bayonne vo Francúzsku, hovorí o tom ako je vďaka eucharistickej adorácii jeho diecéza obnovená.

Pre viac informácii, kliknite na http://www.eukmamie.org/en/television/series/visible-invisible/1520-adoration