Biden1-810x500.jpeg

Rozhlasová stanica vo Wisconsine priznala, že na žiadosť Bieleho domu upravila zvukový záznam Bidenovho rozhovoru

10
Neutral

Toto najnovšie priznanie prilieva olej do ohňa. #1. že Biden má veľké kognitívne problémy a 2. že skutočné nahrávky Hur s Bidenovou výpoveďou sa pravdepodobne nezhodujú s prepismi poskytnutými Snemovni reprezentantov.

Civic Media, ľavicová rozhlasová stanica so sídlom vo Wisconsine, vo štvrtok priznala, že na žiadosť Bieleho domu súhlasila s úpravami rozhovoru s prezidentom Joeom Bidenom pred jeho odvysielaním. Rozhlasová stanica teraz tvrdí, že išlo o rozhodnutie, ktoré nespĺňalo “novinárske štandardy pre rozhovory.”

Čítajte: Bidenov administrátor varuje demokratov: We’ll ‘beat the … out’ of anyone who goes against the official narrative

Za tlačovej správy:

The Earl Ingram Show bola jednou z dvoch rozhlasových relácií, ktoré Bidenova kampaň kontaktovala po debate 27. júna, aby sa porozprávala s prezidentom Bidenom. Rozhovor bol nahraný 3. júla a odvysielaný 4. júla v rozhlasových staniciach Civic Media v celom Wisconsine. V pondelok 8. júla bolo vedeniu Civic Media oznámené, že hneď po nahratí telefonického rozhovoru zavolala Bidenova kampaň a požiadala o dve úpravy nahrávky pred jej odvysielaním. Vedenie spoločnosti Civic Media okamžite podniklo vyšetrovanie a zistilo, že produkčný tím v tom čase považoval úpravy za nepodstatné a odvysielal a zverejnil rozhovor s odstránenými dvoma krátkymi segmentmi.

V záujme transparentnosti a v súlade so spoločnosťou Civic Media’s poslaním a základnými hodnotami teraz zdieľame upravené segmenty a sprístupňujeme celý, neupravený rozhovor. Vzhľadom na vážnosť súčasnej politickej situácie, stávky v týchto voľbách a dôležitosť verejnej kontroly verejných činiteľov v najvyšších funkciách považujeme za dôležité podeliť sa o tieto informácie.

Dve úpravy boli:

1. V čase 5:20 odstránenie ‘…a okrem toho mám vo svojej administratíve viac černochov ako ktorýkoľvek iný prezident, všetci ostatní prezidenti dohromady, a to na významných pozíciách, vo vládnych funkciách.’

2. V čase 14:15 v súvislosti s výzvou Donalda Trumpa’na trest smrti pre päticu z Central Parku, odstránenie ‘neviem, či vôbec vyzývajú na ich obesenie alebo nie, ale on – ale povedali … odsúdený za vraždu.’

S vysokoprofilovým rozhovorom prichádza očakávanie poslucháčov, že sa budú uplatňovať novinárske štandardy rozhovoru, a to aj v prípade nespravodajských programov. Tieto očakávania sme nesplnili.

Pretlačené so súhlasom Konzervatívneho stromového domu.