Untitled-36-810x500.png

Dr. Malone: demokratov sa stali otvorenými nepriateľmi prvého dodatku

9
Kultúra smrti

Občania USA: Kandidáti na prezidenta a viceprezidenta za Demokratickú stranu otvorene podporujú cenzúru a potláčanie slobody prejavu. Ide o otvorené porušenie prvého dodatku.

Government Tim Walz počas týždňovej viceprezidentskej debaty otvorene podporil cenzúru Američanov.

Využívanie cenzúry na kontrolu slobody prejavu sa v USA za posledné desaťročie pomaly rozširuje.

Nasledujúca esej od Brownstone Institute dokumentuje vírus mysle, ktorým sa nakazili demokratickí politici a ktorý podnietil zákerné šírenie cenzúrno-priemyselného komplexu.

***

John Kerry a okľukou vedený útok na slobodu prejavu

Menej slov nedokáže našich ctižiadostivých cenzorov zadržať, aby nezbrojili svoju moc na umlčanie disentu. Nepriatelia prvého dodatku sľubujú, že ho “zničia z existencie,” ako tento týždeň vysvetlil John Kerry, a sú pripravení obísť právnu ochranu, aby dosiahli svoje ciele za každú cenu.

Kerry, vystúpil na paneli o klimatických zmenách na Svetovom ekonomickom fóre, vyjadril ľútosť nad tým, čo považuje za nedostatočnú cenzúru “dezinformácií” a vyzval svojich spojencov, aby “získali pôdu, získali právo vládnuť”, aby boli “slobodní schopní realizovať zmeny” napriek “veľkému bloku” prvého dodatku.

Ale prieskum neutešeného stavu slobody prejavu v Spojených štátoch ukazuje, že Kerry a jeho spojenci už vyvinuli prostriedky, ako obísť “hlavný blok” našich zakladajúcich dokumentov. Samotná Hillary Clintonová prišla s myšlienkou trestných postihov za šírenie “dezinformácií.”

Alexandria Ocasio-Cortezová podobne vyzvala na “obmedzenie mediálneho prostredia”, aby ľudia nemohli len tak “šíriť informácie.”

Začiatkom tohto roka bol novinár Mark Steyn nútený zaplatiť 1 milión dolárov “trestné odškodné” za zosmiešnenie klimatológa a prirovnanie k odsúdenému pedofilovi Jerrymu Sanduskému.

Čítajte: John Kerry povedal panelu WEF, že prvý dodatok je ‘hlavnou prekážkou’ k presadzovaniu ľavicovej klimatickej agendy

Prevažujúci advokát vyzval porotu, aby uložila trest, ktorý má demonštrovať dôsledky zapojenia sa do “klimatického popierania”, ktoré prirovnal k “volebnému popieraniu”prezidenta Trumpa.”

V štáte New York generálny prokurátor Letitia James demonštroval hrozbu, ktorú zmeny  predstavujú pre naše základné slobody. Počas svojej predvolebnej kampane v roku 2018 Jamesová hrdo vysielala svoju antipatiu k prvému dodatku a sľubovala, že využije justičný systém proti celému radu politických nepriateľov, od prezidenta Donalda Trumpa až po Národnú asociáciu držiteľov zbraní.

Jej netolerancia voči nesúhlasu ju viedla k tomu, že sa zamerala na VDare, webovú stránku Petra Brimelowa’zameranú na obmedzenie imigrácie. Keďže Jamesová nedokázala nájsť trestný čin, využila svoj úrad na to, aby organizáciu utopila v súdnych trovách, až kým nebola nútená ukončiť svoju činnosť. Napriek tomu, že Brimelow a jeho skupina nikdy neobhajovali násilie ani sa nedopustili urážky na cti, boli vinní z disentu v jurisdikcii, ktorá zvolila fanatika.

Steve Bannon, Julian AssangeDouglass MackeyRoger Ver, a Pavel Durov podstúpili podobne drzé perzekúcie, ktoré vyvracajú údajnú bezpečnosť ochrany slobody slova na Západe.

Naša ústava nemôže prežiť spravodlivosť v sovietskom štýle “Ukážte mi človeka a ja’vám ukážem zločin.” Brimelow, Assange a Durov sa stali terčom útoku pre svoj disent a režim spätne vyvinul prostriedky na ich potrestanie.

Podobný proces prebieha aj v akademickom prostredí. Minulý týždeň Pensylvánska univerzita oznámila, že potrestá profesorku práva Amy Waxovú, kritičku pozitívnych opatrení, tým, že ju na rok suspenduje a zníži jej plat. Pensylvánska univerzita trvá na tom, že sankcie sa netýkajú slobody prejavu a namiesto toho sa týkajú “profesionality” noriem pre jej pedagógov.

Ale sankcie Waxovej’sú výslovne založené na 26 prípadov nesprávneho myslenia, vrátane kritiky “protiasimilačných myšlienok,” “rapovej kultúry,” a miest, ktoré sú “spravované ako krajiny tretieho sveta”, ako aj komentovania rozdielov medzi pohlaviami a rasovými skupinami.

Ako uvádza Nadácia pre individuálne práva a vyjadrovanie vysvetľuje, “ochota Penn’obísť ochranu akademickej slobody s cieľom potrestať Waxa vytvára znepokojujúci precedens. Ak vedci s kontroverznými názormi môžu prísť o akademickú slobodu len pre bližšie nešpecifikované ‘obavy z neprofesionality’, sú v ohrození všetci vyučujúci, ktorí zastávajú menšinové, odlišné alebo jednoducho nepopulárne názory.”

Američania v širšom zmysle čelia rovnakému riziku. Ani prvý dodatok, ani abstraktné zásady slobody prejavu nezastavia cenzorov v ich križiackom ťažení. Budú obchádzať právnu ochranu našich slobôd pod rúškom zdanlivo neškodných sloganov.

Nemecko už ukazuje cestu, keď bolo odsúdené s rozsudkom pre CJ Hopkinsa, Američana žijúceho v tejto krajine, ktorý namietal proti kontrole Covidu. S už existujúcimi dokumentmi pre “budúcnosť internetu,” súčasná administratíva má deklarovaný cieľ uzavrieť internet pre slobodu prejavu a nainštalovať cenzúru na všetkých úrovniach. To nevyhnutne narazí na konfrontáciu s Elonom Muskom, ale nakoniec to zasiahne aj Rumbla a každý iný alternatívny zdroj informácií.

Cieľom je prvý dodatok, ale s presným cieľom: zabezpečenie režimovej kontroly nad celým obyvateľstvom, pričom verejná kultúra bude úplne kontrolovaná v záujme ochrany administratívneho štátu pred populistickým odporom. To je v stávke.

Nechajte sa mýliť. Ide o vašu slobodu dozvedieť sa pravdu.

Pretlačené so súhlasom Robert Malone a Brownstone Institute.

Občania USA: Žiadajte, aby Kongres vyšetril prudko rastúcu nadúmrtnosť