Screenshot-2024-09-25-at-1.22.06-PM-810x500.png

Danielle Smith vracia úder liberálnemu "rodovému" ministrovi, ktorý napadol prorodinnú legislatívu Alberty

7
Kultúra smrti

Premiérka Alberty Danielle Smithová odsúdila liberálnu ministerku za šírenie nepravdivého tvrdenia, že prorodinná legislatíva poškodí deti s pohlavným zmýšľaním.

V októbrovom rozhovore pre médiá, ktorý sa konal v dňoch 23. 1 na X, predtým známom ako Twitter, premiérka Alberty Danielle Smithová overila fakty o odsúdení pro-LGBT ministerky pre ženy a rodovú rovnosť Marci Ienovej’odsúdila prorodinnú legislatívu a poukázala na to, že deti, ktoré podstúpia nezvratné operácie pohlavia a lieky, trpia následkami po celý život.

“Premiérka Smithová zdvojnásobuje svoje plány zamerané na transrodovú mládež,” napísala Ienová. “Tvrdí, že tento rozhovor je len pre ‘dospelých.’To’preto, lebo vie, že keby vypočula ľudí, ktorých sa táto politika týka, musela by sa postaviť tvárou v tvár tomu, koľkým deťom ubližuje.”

“Myslíš ako vypočuť deti, ktoré tým prechádzajú, @MarciIen?”Smithová sa pýtala a odkázala na článok National Post, v ktorom sa poukazuje na bolesť a ľútosť detranzistov, ktorí sa ako mladí tínedžeri nezvratne rozhodli pre lieky a operácie, aby zmenili svoje telo.

neskôr Smithová dvojnásobne potvrdila svoj postoj a povedala: “V Alberte si myslíme, že deti by mali počkať do dospelosti, kým urobia fyzické zmeny na svojom tele.”

“Okrem toho veríme v právo milujúcich rodičov zmysluplne sa podieľať na vzdelávaní svojich detí”keď sa vyučujú citlivé témy,” pokračovala. “A ženy a dievčatá si zaslúžia možnosť férovo a bezpečne súťažiť v divíziách určených len pre ženy.”

Smith’s nová legislatíva, ktorá nadobudne účinnosť koncom tohto mesiaca, ďaleko prekonáva iné provincie v ochrane detí a urobí z Alberty’zákony o rodičovských právach najsilnejšie v krajine.

Licencovaní lekári majú v Alberte zakázané vykonávať operácie na zmenu pohlavia u mladých ľudí mladších ako 18 rokov. Blokátory pohlavného dospievania a hormóny na liečbu kríženia pohlavia budú zakázané pre neplnoleté osoby mladšie ako 16 rokov, pokiaľ už tieto lieky nezačali užívať.

Tí, ktorí sa narodili ako biologickí muži, budú mať zakázané súťažiť so ženami a dievčatami v súťažných športoch. Súhlas rodičov sa bude vyžadovať v prípade “každého prípadu”, keď chce učiteľ diskutovať o rodovej identite, sexuálnej orientácii alebo ľudskej sexualite.

Oznámenie rodičov sa vyžaduje v prípade “sociálnej transformácie” žiaka —, teda zmeny krstného mena alebo zámen. Žiaľ, 16- a 17-roční žiaci sa stále môžu rozhodnúť zmeniť si meno alebo zámená v škole, ale rodičia musia byť o tom informovaní.

Aj keď sa Smithová stretla s tvrdým odporom zo strany LGBT aktivistov, vo februári prezradila, že nová legislatíva je výsledkom toho, že sa dozvedela o hrôzach, ktoré sa odohrali na U. S. Steel Košice.K.’Tavistock Centre, “Národnej zdravotnej službe’ “genderovej klinike” pre deti, ktoré sa domnievajú, že sú “transrodové”

V roku 2019 bola klinika odhalená za to, že schvaľovala “život meniace lekárske zákroky” pre deti a dospievajúcich “bez dostatočných dôkazov o ich dlhodobých účinkoch.” Krátko na to bola klinika nútená ukončiť svoju činnosť.

Smitha sa dotkol najmä príbeh Keiry Bellovej, ktorej klinika Tavistock podávala blokátory puberty a testosterónové injekcie a vo veku 20 rokov podstúpila dvojitú mastektómiu. Teraz “veľmi vážne ľutuje tento proces” a pripojila sa k žalobe proti klinike.

Nanešťastie, Bell’ov príbeh nie je ojedinelý, pretože prevažujúce dôkazy odhaľujú, že tí, ktorí podstúpia takzvanú “zmenu pohlavia”, majú väčšiu pravdepodobnosť spáchať samovraždu ako tí, ktorí nezvratný zákrok nepodstúpili. Švédska štúdia zistila, že tí, ktorí podstúpili takzvanú “operáciu zmeny pohlavia”, skončili s 19,2-násobne vyšším rizikom samovraždy.

V skutočnosti okrem vytvárania falošnej reality že sa dá zmeniť pohlavie, transrodové operácie a lieky boli spájané s trvalým fyzickým a psychickým poškodením vrátane cardiovascular diseasesloss of bone densitycancermŕtvica a krvné zrazeninyneplodnosť, a suicidality.

Existuje dôkaz, že najláskavejší a najprospešnejší prístup k ľuďom, ktorí si myslia, že sú iného pohlavia, nie je potvrdzovať ich v ich zmätku, ale ukázať im pravdu.

Nová štúdia o vedľajších účinkoch transrodových “operácií na zmenu pohlavia” odhalila že 81 percent tých, ktorí v posledných piatich rokoch podstúpili “operáciu na zmenu pohlavia”, uviedlo, že v nasledujúcich týždňoch a mesiacoch pociťujú bolesť už len z bežného pohybu — a že sa prejavujú aj mnohé iné vedľajšie účinky.