shutterstock_2372300813-e1713452672421-810x500.jpg

Na Blízkom východe hrozí veľká vojna. Kto má naozaj všetko pod kontrolou?

13
Kultúra smrti

Povedzte Kongresu, aby zastavil financovanie vojen na Ukrajine a v Izraeli zo strany Bidenovej administratívy

Poznámka redaktora: Toto je 3. časť trojdielneho seriálu. Najskôr si prečítajte 1. časť tu a 2. časť tu.

Izraelský’konflikt s Iránom nie je len regionálnou hádkou. Je rámcovaný výzvami v USA na úder alebo začatie vojny s Iránom v mene Izraela. Napríklad 1. októbra uverejnil denník New York Times článok s titulkom “Rozhodne musíme eskalovať s Iránom.”

Nedávno riaditeľka Národnej spravodajskej služby Avril Hainesová údajne povedala Donaldovi Trumpovi, že Irán stojí za plánujejeho zabitie.

Hainesa vymenoval za zástupcu riaditeľa CIA prezident Barack Obama, predtým viedol kníhkupectvo. Potlačila správy o špehovaní amerických politikov zo strany CIA a osobne sa podieľala na udelení zeleného svetla dronovým úderom na Blízkom východe, o ktorých sa vo veľkom písalo rutinne zabíjali civilistov.

Je bývalým konzultantom spoločnosti Palantir, ktorej generálny riaditeľ povedal, že jeho “otvorené proizraelské názory” viedli zamestnancov k odchodu zo spoločnosti. Jej pôsobenie v spoločnosti Palantir sa zmazalo “z jej životopisu.”

Palantir poskytuje technológie, ktoré “živia izraelskú’vraždiacu mašinériu,” ako uviedol Alex Bamford reportoval, poskytuje možnosti AI, ktoré viedli k zabitiu jedného Američana a niekoľkých britských humanitárnych pracovníkov v Gaze pri útoku na potravinový konvoj World Central Kitchen. Ako hovorí Bamford:

“Palantir’s ‘prácou’ dodával izraelským vojenským a spravodajským agentúram pokročilé a výkonné možnosti zameriavania – presné možnosti, ktoré umožnili Izraelu umiestniť tri strely vystrelené z dronu do troch jasne označených vozidiel s humanitárnou pomocou.”

Vojnový biznis

Haines, ktorý Trumpovi povedal, že hlavným cieľom Izraela’bolo zamerať sa na neho, je tiež bývalým zamestnancom WestExec, spoločnosti, ktorú založil Antony Blinken. Tá bola v roku 2020 opísaná Politico ako “tajná poradenská firma, ktorá’sa stala Bidenovým’kabinetom na počkanie.”

WestExec je hlavným priesečníkom politiky Bieleho domu, obranného priemyslu a firiem zo Silicon Valley, ako je Palantir – a vedie ju žena, Michele Flournoyová, ktorá “sa vyslovila proti podmieňovaniu pomoci USA Izraelu jeho politickými rozhodnutiami.”

Flournoyová bola navrhnutá ako voľba Joea Bidena’na post ministra obrany USA v roku 2020. Denník Times of Israel vtedy uviedol, “Biden’očakávaný historický výber Pentagónu známy svojou prácou v oblasti americko-izraelských vzťahov.”

Táto práca je venovaná oddeleniu USA od Izraela. “pomoci” –, ktorou je financovanie vojny”Izraela” od jeho “politických rozhodnutí,”, ktoré riešia eskaláciu vojny vrátane samotných Spojených štátov.

Za financovanie cudzej mocnosti z peňazí amerických daňových poplatníkov, aby začala veľkú vojnu, v ktorej budú Američania poslaní na smrť, sú Flournoyová a jej kolegovia z WestExecu odmeňovaní značným vplyvom na obranné obstarávanie a politiku USA. David Cohen, dvojnásobný a súčasný zástupca riaditeľa CIA, je ďalším absolventom, rovnako ako bývalátlačová tajomníčka Bieleho domu Jen Psakiová. Všetci sú presvedčení “neokoni,” a všetci bezvýhradne podporujú Izrael. Zoznam súčasných poradcov WestExecu je zoznamom obskúrnej odnože amerického Deep State.

SÚVISIACE: ‘Neokonzervatívci!’: Katolícky vojenský expert odhaľuje nespravodlivú agendu na Blízkom východe

Kto to tu riadi?

Kto to tu riadi? Koľko z toho, čo sa Američanom hovorí o Izraeli a Iráne, je pravda?

Tucker Carlson’otec Dick bol bývalým riaditeľom Hlasu Ameriky. Tucker si je pravdepodobne vedomý povahy beštie Deep State. Keď sa ho spýtali na návrh Marka Levina’že Spojené štáty by mali považovať špekulovanú účasť Iránu’na atentáte na Donalda Trumpa za vojnový akt,” zasmial sa, rozprávanie The American Conservative:To je naozaj šialené."

“To’je naozaj šialené. Ťažko tomu uveriť a brať to vážne. Každý, kto opakuje túto vetu o Iráne, je klamár. Reálne Irán nechce horúcu vojnu so Spojenými štátmi a už rok sa jej snaží vyhnúť. Je to jedna z najzlovestnejších lží.”

Pozrite sa ešte raz, kto radí Donaldovi Trumpovi, aby začal vojnu s Iránom. Sledujte peniaze cez Blinken, jeho ministerstvo zahraničných vecí a zvážte, že riadenie kampane je skutočnou odbornosťou Jakea Sullivana’. Záujmy, ktoré tu pôsobia, sú mocné a táto moc je v Amerike. Je to moc amerického ľudu a pracuje jeho vláda v americkom národnom záujme?"

Nicholas Bartulovic’2. októbra interview s Carlsonom poskytuje prekvapivú odpoveď.

Carlson povedal: “Musíte však pochopiť, že to nie je vec pravice/ľavice. Stačí sa pozrieť na druhého muža, ktorý sa pokúsil zabiť Trumpa. V zásade verí presne tomu istému, čomu verí niekto ako Bill Kristol, David Frum a Victoria Nulandová.”

Carlson dostal otázku, či “vplyv neoconov” slabne, keď sú na kandidátke Trump a J. D. Vance. Jeho odpoveďou bolo, že nielenže sú vo vedení, ale je to ich propaganda, ktorá radikalizuje budúcich vrahov a zavádza americkú verejnosť do ďalších zástupných vojen.

“To“je desivé. Všetci títo ľudia nám hovoria, že Irán, Rusko a Severná Kórea sú najväčšími hrozbami pre našu národnú bezpečnosť, a ja tomu jednoducho neverím.”

Hrozba pre USA

Ak Irán, Rusko a Severná Kórea neohrozujú záujmy USA, tak čo potom? Carlson povedal: “V tejto chvíli sa naozaj zdá, že Demokratická strana a národný bezpečnostný establišment sú v skutočnosti našou najväčšou hrozbou pre národnú bezpečnosť.”

Národný bezpečnostný establišment”ovládajú ľudia so silnými väzbami na Izrael a na technologický a obranný sektor, ktorí nesmierne profitujú z nespochybniteľných dodávok americkýchHlavný diplomat Spojených štátov založil spoločnosť, ktorá speňažuje jeho vplyv a vplyv popredných členov amerického štátu národnej bezpečnosti.

Blinken:

Tento muž, Antony Blinken, je človek, ktorý napísal článok, v ktorom tvrdí, že pod Bidenom je všetko pod kontrolou. Zdá sa, že je to pravda, ale v konečnom dôsledku to nie je ani Biden, ani vláda USA, kto má všetko pod kontrolou. Nie je to ani AIPAC-ominantný Kongres USA, ktorý Blinken na adrese najmenej zavádzal a možno aj zavádzal, keď odmietol zvážiť dôkazyz vlastného ministerstva zahraničných vecí o sabotovaní humanitárnej pomoci Izraelu’v Gaze.

Uznať túto skutočnosť – tiež informovalministerstvo pre medzinárodnú rozvojovú pomoc USA a Task Force on National Security (Izrael) – by prinútili Kongres okamžite pozastaviť všetku finančnú a vojenskú “pomoc” Izraelu a ukončiť jeho vojny. Zdá sa, že šéf diplomacie Spojených štátov amerických porušuje zákony USA a zavádza Kongres, aby financoval Izrael.

Mediálny mainstream vám rozpráva príbeh o Izraeli a Iráne, ktorý nie je podložený faktami. Poradenstvo v oblasti národnej bezpečnosti sa opiera o silných proizraelských poradcov v oblasti obrany a sprostredkovateľom USA s Benjaminom Netanjahuom je bývalý vojak IDF narodený v Izraeli.

Ktorým záujmom sa tu slúži?"

O tom, kto má všetko pod kontrolou, sa v oficiálnych vyhláseniach nikdy nehovorí, ale stačí sa krátko zamyslieť nad väzbami, ktoré spájajú USA. tvorbu politiky ukazujú, že záujmy, ktoré vedú USA do vojny a k domácemu terorizmu, nie sú záujmy samotných Američanov.

Povedzte Kongresu, aby zastavil Bidenovu administratívu od financovania vojen na Ukrajine a v Izraeli