Shutterstock_236253262-810x500.jpg

Kampaň Life Coalition vydáva príručku pre voličov pre nadchádzajúce voľby v Saskatchewane

10
Kultúra života

Je tu!

Aby sme našim priaznivcom pomohli vo voľbách v Saskatchewane, ktoré sa uskutočnia 28. októbra, odovzdať hlasy s informovaným svedomím, Campaign Life Coalition s potešením predstavuje našu úplne novú príručku pre voličov.

VoteProLifeSaskatchewan.ca je výkonným zdrojom informácií s mnohými praktickými funkciami.

Najdite kandidáta so zelenou farbou podľa poštového smerovacieho čísla

Jednoduchým zadaním vášho poštového smerovacieho čísla vám naša stránka oznámi, či sme podporili kandidáta vo vašom kraji, a poskytne vám všetky jeho informácie.

Poznámka: Možno zistíte, že vo vašom kraji ešte nie je schválený kandidát, pretože mnohí ešte neodpovedali na náš dotazník a iných sa nám nepodarilo osloviť, pretože nemáme ich kontaktné údaje. Tento vyhľadávací nástroj bude cennejší s postupom volebnej kampane.

Porovnanie politiky jednotlivých strán

V týchto voľbách je v stávke’toľko, že je pre každého sociálneho konzervatívca a veriaceho človeka veľmi dôležité, aby presne pochopil, aký postoj zaujímajú jednotlivé strany ku kľúčovým morálnym otázkam.

Od rodičovských práv cez vymývanie mozgov LGBTQ v školách, bujnejúce drogy až po potraty a náboženskú slobodu, to všetko’je v týchto voľbách v stávke.

VoteProLifeSaskatchewan.ca vám uľahčí zdieľanie týchto informácií s vašimi priateľmi, príbuznými a členmi vašej cirkvi vďaka praktickej porovnávacej tabuľke politiky strán.

Kliknite sem alebo na nižšie uvedenú grafiku a pozrite si ju.

Hlásenia lídrov strán

Ďalším cenným zdrojom je hodnotenie lídrov CLC’pre všetkých lídrov hlavných strán.

Bodovanie lídrov sa posudzovalo na základe rôznych ukazovateľov vrátane záznamov o hlasovaniach, politík a verejných vyhlásení, ktoré môžete študovať, tu.

Žiaľ, ako’uvidíte v vysvedčení Scotta Moe’a, museli sme mu dať zlé hodnotenie kvôli jeho výsledkom v oblasti potratov.

Dúfali sme, že mu vzhľadom na jeho pozitívne kroky v oblasti rodičovských práv udelíme oveľa vyššie skóre, ale jeho ostrý pro-potratový postoj nás donútil.

A čo ak vo vašom kraji nie je žiadny zelený kandidát?

Ak sme vo vašom volebnom obvode nepodporili žiadneho kandidáta z dôvodu neodpovede na predvolebný prieskum CLC’môžete nám pomôcť zistiť, ako si stoja, tak, že im sami pošlete náš dotazník 

alebo im položíte otázky, keď zaklopú na vaše dvere! Potom sa s nami podeľte o odpovede, aby sme ich mohli zverejniť na VoteProLifeSaskatchewan.ca.

Prosím, použite túto príručku pre voličov, aby ste sa mohli informovať o svojom hlasovaní!

Dakujeme, že podporujete naše úsilie o obnovenie zdravého rozumu a morálnych hodnôt na všetkých úrovniach vlády!

Pretlačené so súhlasom Kampaň Koalícia za život