Petícia, podporujúca Duggarovcov, získala len za prvý deň 90-tisíc podpisov a rýchlo rastie

2,216
Kultúra života

LifeSiteNews spustilo petíciu, ktorá reaguje na mediálnu kampaň homosexuálnych aktivistov tlačiacich na TLC, aby zrušila veľmi populárnu televíznu show rodiny Duggarovcov „19 detí a počítajúc (s ďalšími). Za menej než 24 hodín získala viac než 53 000 podpisov a získava stále ďalšie.

V rovnakej dobe začal aj Tweetfest podporujúci Duggarovcov pomocou hashtagu #DefendtheDuggars. (Kliknite tu a o Tweetfeste sa dozviete viac.)

Petícia LifeSiteNews reaguje na inú petíciu proti Duggarovcom, ktorú zahájila stránka Change.org. Tá kritizuje najmä Michelle Duggarovú, pretože vyjadrila svoj názor protitransgenderovému“ návrhu zákona vo Fayetteville. [Petícia] požaduje, aby TLC odstránila Duggarovcov z éteru.

Táto petícia získala od svojho spustenia (20.augusta) viac než 125 000 podpisov a v poslednom čase získala významnú podporu po tom, čo sa témy ujali hlavné spravodajské kanály, vrátane Huffington Post a E!

No zatiaľ čo sa rast petície na Change.org v posledných dňoch spomalil, petícia na podporu Duggarovcov rýchlo získava na sile.

Petícia LifeSiteNews má na svojej strane tiež hviezdne mená, vrátane Bratov Benhamovcov, ktorých vlastnú reality show na HGTV zrušili po tom, čo homosexuálni aktivisti začali kampaň, v ktorej upozorňovali na ich tradičné kresťanské postoje. Ďalšou je hviezda sociálnych sietí a bývalý prispievateľ pre Fox News, Steven Crowder.

Bratia Benhamovci odsúdili úsilie o odstránenie Duggarovcov ako súčasť rovnakej netolerantnej agendy, aká zaútočila na našu rodinu“.

Táto agenda „teraz démonizuje jednu z najzdravších rodín v Amerike“, povedali bratia. „Duggarovci boli vždy príkladom kresťanskej lásky voči sebe navzájom i voči spoločnosti. Pre Američanov nastal čas postaviť sa spolu nimi proti týmto novým prejavom antikresťanského šikanovania.“