LGBT-backpack-810x500.jpeg

Skupina "sexuálnej výchovy" odmieta zverejniť nevhodný materiál, ktorý sa zobrazuje v školách v Novom Brunšviku: správa

7
Kultúra smrti

Skupina sexuálnej výchovy so sídlom v Quebecu údajne odmietla zverejniť nevhodný materiál, ktorý ukázala žiakom v New Brunswicku a za ktorý jej premiér provincie zakázal prezentácie. 

Podľa Rebel News’ Sheily Gunn Reidovej jej vláda 25. septembra oznámila, že quebecká skupina pre sexuálnu “výchovu” HPV Global Action podala sťažnosť, aby zabránila výstupu získať materiál skupiny, čo viedlo k jej zákazu v celej provincii New Brunswick. 

Reidová vysvetlila, že po tom, čo premiér Nového Brunšviku Blaine Higgs skupinu zakázal, “podala žiadosť o prístup k informáciám na ministerstvo školstva Nového Brunšviku” v “snahe vidieť celý obsah.”Namiesto toho, aby jej bol umožnený prístup k materiálu, Reidová zverejnila odpoveď, ktorú dostala od vlády, z ktorej vyplýva, že skupina podala sťažnosť, aby sa pokúsila zablokovať zverejnenie dokumentov.

Odmietnutie skupiny ukázať svoj materiál prichádza po tom, čo bol rovnaký obsah v máji ukázaný žiakom 6. až 12. ročníka (zhruba vo veku 11 až 18 rokov). Jeden slajd prezentácie, zdieľanýHiggsom, obsahoval znepokojujúce otázky o pornografii, masturbácii a análnom “sexe.” Spolu so zdieľaním slajdu Higgs oznámil, že okamžite podnikol kroky k zákaz vstupu skupiny do provinčných škôl.

“Povedať, že som rozzúrený, by bolo hrubé podhodnotenie,”vyhlásil vtedy Higgs a dodal, že skupina bola zakázaná “s okamžitou platnosťou.”   

HPV Global Action‘údajné odmietnutie zverejniť materiály, ktoré zdieľala s deťmi, sa zdá byť trendom medzi LGBT aktivistami, ktorí rutinne presadzujú utajenie aj pred rodičmi. 

V skutočnosti majú niektoré školské rady v provinciách, ako je Ontario, zavedené oficiálne zásady, ktoré učiteľom prikazujú neinformovať rodičov o zámene pohlavia ich vlastných detí’alebo o túžbe vystupovať v škole pod iným menom alebo zámenami.

Kým provincie New Brunswick, Saskatchewan a Alberta podnikli kroky k tomu, aby boli rodičia informovaní o svojich deťoch a o tom, čo sa učia, tieto snahy sa bežne stretávajú s odporom a v prípade Saskatchewanu dokonca so súdnymi žalobami zo strany pro-LGBT skupín, ktoré chcú, aby rodičia zostali v nevedomosti.